вівторок, 07 квітня 2009 12:55

Суркіс розповів, хто готовий "підстрахувати" Україну та Польщу

Суркіс розповів, хто готовий "підстрахувати" Україну та Польщу

Європейський футбольний союз (УЄФА) не робитиме Україні послаблень в підготовці до чемпіонату Європи з футболу 2012 року навіть незважаючи на фінансову кризу. Про це заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

"Чемпіонат Європи - головний з турнірів, який проводяться УЄФА, і третя за значущістю подія в світі спорту. Хоча, до речі, в рейтингах телетрансляций Євро-2008 вже реально сперечався з Олімпіадою в Пекіні. Так от, Європейський футбольний союз ніколи не поставить під сумнів власну репутацію. Є непорушні вимоги: безпека і комфорт глядачів, спортивна складова, фінансовий успіх заходу. І з кожним турніром ці вимоги посилюються. Отже ніяких послаблень нам і Польщі чекати не доводиться", - сказав Г.Суркіс.


Ті ж італійці ніяк не змиряться з поразкою в тендері

"Наше завдання - не просто провести Євро-2012 гідно, а подарувати любителям футболу і учасникам турніру таке свято, якого історія ще не знала. Таку планку ми самі собі поставили. Та і зовнішніх стимулів вистачає".

"Ті ж італійці ніяк не змиряться з поразкою в тендері, на Апеннінах постійно вголос виражають готовність "підстрахувати" Україну та Польщу. У хід йдуть не зовсім чисті методи PR-боротьби - різного роду провокації, "качки". Мені шкода ті, хто діє так.

"Але, в принципі, я можу їх зрозуміти. Євро - це дуже ситний шматок футбольного пирога", - підкреслив президент ФФУ.

Г.Суркіс відзначив, що вже знайдена оригінальна модель управління підготовкою турніру: через дочірні організації, створені при Федерації футболу України і Польському футбольному союзі.

Liga.net, Turnir.com.ua


Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, хто готовий "підстрахувати" Україну та Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути