неділя, 19 липня 2020 21:53

Суркіс повинен піти з "Динамо"

Суркіс повинен піти з "Динамо"
"Динамо" не створило жодного 100% моменту. Фото ФК "Колос"

Київське "Динамо" програло ковалівському "Колосу" – 0:2 в останньому турі чемпіонату України. Кияни дивом втрималися на другому місці, оскільки "Зоря" зіграла внічию – 1:1 із чернігівською "Десною".

Можна привітати президента "Динамо" із виходом в кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Але більше хочеться привітати пана Суркіса із тим, що під його безпосереднім керівництвом київське "Динамо" докотилося до того, що без варіантів програло на своєму полі ковалівському "Колосу". Ще раз: "Динамо" у вирішальному матчі програло вдома ковалівському "Колосу".

Пану Суркісу хочеться порадити іти до своїх друзів-товаришів з Опоблоку у Верховну Раду й там займатися демагогією, до якої він звик. А гордість українського футболу київське "Динамо" треба віддати в добрі руки. І не варто говорити, що я, мовляв, вкладаю у "Динамо" свої гроші. Ваші гроші на користь команді не йдуть.

Пану Суркісу хочеться порадити іти до своїх друзів-товаришів з Опоблоку у Верховну Раду й там займатися демагогією, до якої він звик

Якщо ви, шановні читачі, думаєте, що після такого в київському клубі бодай щось зміниться – крупно помиляєтеся. Керівництво київської команди має неперевершений талант із усіх можливих варіантів вибирати найгірший. Цей талант Ігор Михайлович натренував ще в казино Монако, де постійно спускає круглі суми. В пошуку тренера для "Динамо" йому й напружуватися не треба: впевнено став на зеро!

Сьогоднішню гру провалили "молоді таланти" "Динамо" – Циганков і Шапаренко. Саме вони привезли два м' ячі. Мабуть, такий стан справ символічний – Циганков і Шапаренко, що вважалися найбільшим талантами "Динамо", зараз є символами регресу і застою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс мав розмову із Скрипником після матчу із "Зорею"

Луганська "Зоря" посіла третє місце й виборола пряму путівку в Лігу Європи. "Десна" почне змагання з кваліфай-раунду. Останню путівку розіграють в міні-турнірі "Олександрія", "Колос", "Дніпро" і "Маріуполь".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс повинен піти з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути