четвер, 18 листопада 2021 20:16

"Супряга ридав ночами, коли тренером "Динамо" був Хацкевич" - ексдівчина футболіста

"Супряга ридав ночами, коли тренером "Динамо" був Хацкевич" - ексдівчина футболіста
Владислав Супряга втратив місце в старті "Динамо". Фото: ФК "Динамо".

Форвард "Динамо" Владислав Супряга не зміг знайти порозуміння із колишнім тренером команди Олександром Хацкевичем.

Супряга переживав, що не зміг заграти в "Динамо", розповіла колишня дівчина футболіста Дарина Савіна.

"Я довгий час у цьому не те щоб звинувачувала, але знаходила і свою провину. Трохи, можливо, так, бо я дуже протягом усіх наших стосунків Влада мотивувала, завжди його підтримувала. Це був той випадок, коли я давала стусана. Тобто я реально давала стусана. Але зараз я не знаю, що в нього в житті, що в нього відбувається. Зі святами ми один одного вітаємо, з Днем народження він мене привітав, я його привітала.

Пам'ятаю історію: він захворів рік тому на Cоvid-19, і мені про це тоді повідомив Валера Бондар, а він був у збірній. І він каже: "Влад захворів на коронавірус, через це не поїхав до збірної. Ти ж розумієш, у нього нікого немає, напиши". Він відповів тієї ж миті, дуже гарні слова тоді сказав, сказав, що розуміє, чому так все сталося. Я тоді запропонувала свою допомогу. Ми нормально поспілкувалися, ніхто ні з ким не воює. Він сам по собі дуже скромний хлопець, не завжди був у своїх силах, але при цьому у нього колосальний талант. Він від природи може бути топ-футболістом, і якщо в нього вийде, я буду за нього тільки рада, тому що у нас була гарна історія, гарні стосунки, і ми близькі люди одне до одного. Моя мама його як сина любить і досі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не сподобалася гра за збірну? Донька показала Зінченку середній палець

Я йому не давала зламатися, бо періоди були абсолютно різні. Був період, коли він перейшов до "Динамо", коли ми молоді тоді переїхали до Києва, наскільки реально було важко, але я розуміла, що відповідальність несу як за себе, так і відповідальна за нього, бо мав дуже важкий період. Його не визнавали у "Динамо". Коли був Хацкевич, він його абсолютно не визнавав у команді. І це реально був найжахливіший період, коли людина реально ридала ночами. Він просто хотів грати, більше не хотів нічого. Я його виштовхувала на тренування додатково, не тільки на базі".

Особисто я досі вважаю, що "Динамо" – не команда Влада. Технічно, ментально, у колективі. Він зможе себе розкрити в інших командах, неодноразово це показував у "Дніпрі-1", де він добре розкрив себе, був найкращим бомбардиром тоді. Він може себе розкрити десь у Європі. Але щоб переходити в Європу, потрібно в країні вийти на стабільний рівень", — сказала Савіна в коментарі Sport Arena.

Владислав Супряга виступає за "Динамо" із 2018 року, але так і не зміг стати основним форвардом команди.

Супряга розстався із Савіною у 2020 році. Після чого дівчина вийшла заміж за захисника "Шахтаря" Валерія Бондаря.

19 жовтня "Динамо" зіграє проти "Чорноморця". Звіт про гру читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «"Супряга ридав ночами, коли тренером "Динамо" був Хацкевич" - ексдівчина футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути