субота, 22 жовтня 2011 13:53

Суперліга. "Говерла" здобула чергову важку перемогу

Суперліга. "Говерла" здобула чергову важку перемогу

Вкотре на старті сезону Данте Свонсон демонструє холоднокровність на останніх секундах гри, а "Говерла" вириває важку перемогу. Цього разу підопічні Євгена Мурзіна лише в овертаймі обіграли "ДніпроАЗОТ" із рахунком 82-80.

Ярослав Лемик і Маркус Вокер, які вдвох здобули більше половини командних очок "Говерли" в першій половині зустрічі, зокрема організувавши ривок "ведмедів" наприкінці другої чверті, забезпечили івано-франківській команді доволі суттєву перевагу.

Втім, після великої перерви гості зуміли наздогнати суперника та навіть вийшли вперед. І лише штрафний Еріка Колмена дозволив господарям перевести гру в овертайм, протягом якого на майданчику точилася напружена боротьба, переможцями з якої вийшли івано-франківці.

Данте Свонсон і Маркус Вокер здобули по 17 очок. 13 очок, 9 підбирань і 4 перехоплення записав на свій рахунок Кевін Тіггс, 13 очок і 6 підбирань – Ерік Колмен. Ярослав Лемик відзначився 12 очками та 5 підбираннями.

Найрезультативнішим гравцем у складі "ДніпроАЗОТу" став Максим Балашов, який заніс до свого активу 21 очко та 5 підбирань. По 10 очок команді принесли Стенлі Прінгл, Гітіс Сірутавічус і Станіслав Сокур.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Говерла" здобула чергову важку перемогу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути