пʼятниця, 03 лютого 2012 10:35

Суперліга. "Ферро-ЗНТУ" переміг у Донецьку

Суперліга. "Ферро-ЗНТУ" переміг у Донецьку

2 лютого відбувся черговий матч баскетбольної Суперліги. "Ферро-ЗНТУ" здобув виїзну перемогу над "Донецьком".

Поступаючись після першої чверті матчу в Донецьку шістнадцятьма очками, "Ферро-ЗНТУ" зумів зібратися й, навіть незважаючи на відсутність травмованого Георгія Кондрусевича, перемогти місцевих "тигрів" із рахунком 91-81. Ключову роль у перемозі запорізької команди відіграв квартет легіонерів, який здобув майже всі очки гостей.

Після стартового ривка, ініціатором якого став форвард господарів Максим Пустозвонов, котрий протягом менше ніж двох хвилин здобув 7 очок поспіль, господарі розвинули успіх, вигравши першу чверть із рахунком 25-9. Але у другій десятихвилинці все стало з ніг на голову, адже Ренді Калпеппер і Річард Гуінн, за підтримки партнерів, організували "камбек", який дозволив "Ферро-ЗНТУ" вирушити на велику перерву, поступаючись лише двома пунктами. Другу половину підопічні Кирила Большакова провели більш зібрано та результативно, здобувши в підсумку закономірну перемогу.

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став Ренді Калпеппер, який відзначився 27 очками та 5 перехопленнями. 22 очка та 6 підбирань записав на свій рахунок Річард Гуінн. По 17 очок запорізькій команді принесли Майкл Девіс і Джеремі Шаппел, який, крім того, зібрав 9 відскоків.

15 очок здобув захисник "Донецька" Рамел Каррі, на рахунку якого також по 4 підбирання та передачі. 14 очок і 5 підбирань стали здобутком Дарнелла Джексона, 12 очок – Войдана Стояновскі. По 10 очок занесли до свого активу Дмитро Глєбов та Іван Раденович.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Ферро-ЗНТУ" переміг у Донецьку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути