пʼятниця, 13 січня 2012 10:37

Суперліга. "Азовмаш" впорався з "Дніпром", "Мавпи" оступилися в Миколаєві

Суперліга. "Азовмаш" впорався з "Дніпром", "Мавпи" оступилися в Миколаєві

У четвер 12 січня, пройшли поєдинки української Суперліги.

Холоднокровність Деніела Юїнга, який протягом останньої хвилини цікавого та напруженого матчу реалізував 6/6 вирішальних штрафних, ставши найрезультативнішим гравцем зустрічі, допоміг Азовмашу утримати здобуту перевагу і перемогти Дніпро, який грав без дискваліфікованого Стівен Буртта, з рахунком 71-64.

Деніел Юінг завершив матч з 17 очками та 9 передачами в активі. Крім того, результативну гру в складі Азовмашу продемонстрував вже згаданий Радослав Ранчік, на рахунку якого 15 очок і 6 підбирань. 10 очками та 5 підбираннями відзначився інший бігмен Олексій Печеров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Азовмаш" переміг "Черкаські мавпи" в заключному матчі першого кола Суперліги

16 очок і по 4 підбирання та передачі на свій рахунок записав захисник Дніпра Деррік Лоу, 14 очок і 6 підбирань - його партнер Чарльз Томас. По 10 очок команді гостей принесли Жером Мойса і Кінтел Вудс, причому останньому до дабл-дабла не вистачило одного підбирання.

В іншому поєдинку дня результативна гра Вілла Соломона, який відзначився 31 очком, не допомогла Черкаським Мавпам в Миколаєві, де вони поступилися місцевому муніципальному клубу з рахунком 79-83.

До зароблених очок Уілл Соломон додав 5 підбирань і 4 передачі. Крім американського плеймейкера, результативною грою відзначилися й інші гравці Черкаських Мавп: Трент Плейстед (13 очок + 7 підбирань), Іварс Тімерманіс (12 + 5 підборів), Мільян Пуповичі (10 очок + 9 підбирань).

Найбільш результативним гравцем Миколаєва став Джером Колмен, на рахунку якого 21 очко і 4 передачі. 13 очок команді господарів приніс Олексій Онуфрієв, в активі якого, крім того, 5 підбирань .12 очок і 9 підбирань стали надбанням Деніела МакКлінтока. Таку ж кількість очок отримав Родні Грін, який також зібрав 7 відскоків.

Також у четвер Майкл Девіс провів кращу гру в сезоні, відзначившись 39 балами рейтингу ефективності, а Ферро здобув переконливу перемогу у Львові, здолавши Політехніку-Галичину з рахунком 90-68.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БК "Київ" переміг "Ферро" у видовищному матчі

У результаті Майкл Девіс записав на свій рахунок 29 очок, 7 підбирань і 5 передач. Дабл-даблом (17 очок + 10 підбирань + 6 передач) відзначився Джеремі Шаппел. Таку ж кількість очок отримав Річард Гуін. Ренді Калпеппер заніс до свого активу досить скромні 11 пунктів.

Владан Вукосавлевіч вже звично став кращим у складі Політехніки-Галичини, записавши на свій рахунок 23 очка та 13 підбирань. 19 очок і 5 передач стали надбанням Ленса Харріса. 15 очками та 7 підбираннями партнерів підтримав Бозо Дюрасовіч.

У свою чергу Вуле Авдаловіч і Рамел Каррі, які отримали по 20 очок, зіграли вирішальну роль у перемозі Донецька над Хіміком в цікавому матчі, що завершився на користь тигрів. Символічно, що саме влучні кидки представників задньої лінії донецької команди з лінії штрафних встановили остаточний рахунок гри - 92-84.

Крім Вуле Авдаловіча, який до 20 очок додав 8 передач, і Рамела Каррі, хороший матч провів Іван Раденовіч, чий багаж склав 15 очок, 8 підбирань і 4 передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетбольна Суперліга. "Азовмаш", "Хімік" і "Донецьк" здобули перемоги

Рейшон Террі завершив гру, маючи в своєму активі 29 очок і 9 підбирань. 16 очок Хіміку приніс Аарон МакГі, 11 очок - Денис Яковлєв. 10 очками відзначився Предраг Мілетіч.

У цей же день паркет столичного Палацу Спорту виявився для БК Київ, найрезультативнішим гравцем у складі якого, як і в попередній зустрічі двох команд, став Владислав Подолян, нещасливим, адже підопічні Віталія Чернія поступилися Кривбасбаскету з рахунком 74-81.

Владислав Подолян завершив гру з 20 очками в активі. 15 очками та 8 підбираннями відзначився Гарі Ервін. 13 очок і 7 підбирань на свій рахунок записав Деррік Зіммерман.

У складі Кривбасбаскета 18 очок і 9 підбирань стали надбанням Брайана Девіса, 14 очок і 4 підбирання - Віталія Мальчевського. По 13 очок команді принесли гостям Далібор Дьяпа і Джеймс Флоренс.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Азовмаш" впорався з "Дніпром", "Мавпи" оступилися в Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути