середа, 18 квітня 2012 09:36

Суперліга, "Азовмаш", "ФерроЗНТУ" і "Донецьк" розібралися з суперниками

Суперліга, "Азовмаш", "ФерроЗНТУ" і "Донецьк" розібралися з суперниками

У вівторок, 17 квітня, пройшли три матчі чвертьфінальної серії плей-офф Суперліги-2012.

Маріупольський Азовмаш здобув перемогу над івано-франківській Говерлою в першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф Суперліги-2012 з рахунком 103:93.

Команди досить рівно почали першу чверть, однак потужна кінцівка десятихвилинки у виконанні господарів, у складі яких виділялися Олексій Печеров і Джером Рендл, забезпечила їм перевагу в дев'ять очок.

Печеров продовжив бомбити кошик суперників і на початку другої чверті здобув сім поспіль очок за рахунку 36:20. Втім, Говерла оговталась і відповіла ривком 2:13, скоротивши протягом періоду відставання від господарів до п'яти очок. Все ж черговий спурт Азовмаша під кінець першої половини дозволив їм піти на велику перерву з перевагою в 14 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперліга. "Азовмаш" взяв реванш у "Ферро", "Акули" дотиснули "Черкаських Мавп"

У третій чверті розігралася Говерла, а особливо її захисник Кевін Тіггс, який отримав 14 очок. Різниця між командами скоротилася лише до трьох пунктів.

Однак Азовмаш зумів взяти гру під контроль в останній десятихвилинці і довів її до перемоги.

Меттью Уолш став найрезультативнішим гравцем господарів, отримавши 21 очко та 7 підбирань. Джером Рендл додав 19 очок, Олексій Печеров - 16. Артур Дроздов провів продуктивну гру закинувши 14 очок, зібравши 8 підбирань і віддавши 5 передач.

У Говерли головним бомбардиром став Маркус Уокер - 24 пункти. 23 додав Кевін Тіггс.

В цей же день Ренді Калпеппер, Річард Гуін і Джеремі Шаппел вклали левову частку очок у перемогу Ферро-ЗНТУ над Хіміком в першому матчі своєї чвертьфінальної серії з рахунком 67:85.

Гості завдяки активності Калпеппера, який отримав 16 очок в перші 20 хвилин зустрічі, захопили лідерство з самого початку гри, забезпечивши собі перевагу в дев'ять очок після першої половини.

Хімік дещо вирівняв гру у третій чверті, проте підібратися до Ферро так і не зміг. Потужний старт останньої чверті і перевага в 15 пунктів дозволили гостям спокійно довести матч до перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперліга. Ферро-ЗНТУ розгромив "Черкаські Мавпи"

У складі Хіміка лише два гравці отримали двозначне число очок - Дарел Мітчелл - 21, і Рейшон Террі - 14.

Захисник Ферро-ЗНТУ Ренді Калпеппер отримав 23 очки, ставши найрезультативнішим гравцем матчу. Річард Гуін додав солідний дабл-дабл у вигляді 19 очок і 14 підбирань. Ще один дабл-дабл підкорився Джеремі Шаппелу - 15 очок і 11 підбирань.

У ще одному чвертьфіналі БК Донецьк впевнено переміг Дніпро в першому матчі з рахунком 94:72.

Рамел Каррі та Іван Раденович забезпечили господарям десятіочкову перевагу ще до середини першої чверті, а до кінця десятихвилинки Донецьк зміг збільшити його ще на п'ять очок, утримавши +15 і в кінцівці першої половини.

Підопічні Саші Обрадовича не дозволили собі розслабитися і на початку третьої чверті продовжили розвивати свою перевагу, яка досягла 26-ти пунктів після її завершення.

І хоча Дніпро і здобув локальну перемогу в останній десятихвилинці, Донецьк впевнено довів справу до тотальної вікторії.

Центровий Донецька Дарнелл Джексон став найрезультативнішим гравцем матчу, отримавши 18 очок, додавши 9 підборів і лише раз промахнувшись з гри. По 14 очок додали Іван Раденович і Рамел Каррі.

Жодному з гравців Дніпра не вдалося закинути хоча б 10 очок. Чарльз Томас завершив матч з показником 9 пунктів, ще четверо гравців отримали по 8 очок.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга, "Азовмаш", "ФерроЗНТУ" і "Донецьк" розібралися з суперниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути