четвер, 06 грудня 2012 18:47

Шумахер пересів з чотирьох коліс на коня і взяв участь в родео

Семиразовий чемпіон "Формули-1" німець Міхаель Шумахер, остаточно залишив "Королівські перегони" в нинішньому сезоні, взяв участь у найбільшому фестивалі родео в американській Оклахомі.

Пересівши з чотирьох коліс на чотири копита, Червоний Барон продемонстрував навички справдешнього ковбоя, але все ж у впертій боротьбі програв колишньому чоловікові голлівудської акторки Джулії Робертс Лайл Ловетт.

 

Зовсім недавно Міхаель придбав 200-акрів ранчо в Техасі для своєї дружини Корінни, яка без розуму від цих граціозних тварин і давно захоплюється їх розведенням. Крім того, місіс Шумахер є чемпіонкою Європи в одному з видів кінної виїздки - вестерні, а також сама влаштовує різні змагання.

"Шоу доставило мені задоволення, отже все пройшло чудово. Найголовніше, що я хотів зробити щось значуще для спорту, яким захоплюється Корінна. Ми провели в Техасі сім днів, але тепер хочеться скоріше повернутися додому і готуватися до Різдва", - цитує Шумахера німецький таблоїд Bild.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер пересів з чотирьох коліс на коня і взяв участь в родео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути