четвер, 06 червня 2013 14:30

"Сума контракту не залежить від результатів" Динамо "- клуб представив нового спонсора

"Сума контракту не залежить від результатів" Динамо "- клуб представив нового спонсора

У київського "Динамо" з'явився новий генеральний спонсор — 6 червня в конференці-залі стадіону "Динамо" ім. В. Лобановського" відбулася церемонія підписання контракту між клубом та банком "Надра". До цього клуб шість років працював із "Приватбанком".

"На 85-90 відсотків це заслуга Ігоря Суркіса, - каже віце-президент київського "Динамо" Віталій Сівков. - Саме він провів титанічну роботу і знайшов клубу нового генерального спонсора — такого, що фінансові надходження від нього значно перевищать попередні".

Контракт підписано на три роки. Сума угоди конфіденційна.

"Хотілося, щоб "Динамо" повернули собі перше місце та Кубок України, - зізнається почесний президент "Надри" Іван Фурсін. - Наступний сезон клуб виступатиме в Лізі Європи. Чотири роки тому грали у півфіналі цього турніру (тоді називався Кубок УЄФА — Ред.). Непогано було б повторити досягнення. Але це побажання уболівальника, а не вимога спонсора. Сума контракту не залежить від результатів "Динамо".

"В Україні "Надра" має 500 відділень у 280 населених пунктах. Клієнтура — мільйон людей. Тепер у кожному відділенні люди матимуть змогу придбати абонемент або квиток на матчі за участю "Динамо", - повідомляє Фурсін.

На матчі минулого чемпіонату України київський клуб реалізував 7 тисяч абонементів.

"Така цифра нас не влаштовує, - визнає Сивков. І додає. - Поки що на чемпіонат 2013/14 реалізовано 2 тисячі абонементів. Літо, люди не поспішають."

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ власником банку "Надра" є відомий олігарх Дмитро Фірташ.

Зараз ви читаєте новину «"Сума контракту не залежить від результатів" Динамо "- клуб представив нового спонсора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути