Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2007 17:42

Створено Українське Національне агенство по підготовці і проведенню Євро-2012

Кабінет міністрів України прийняв ухвалу про створення Національного агентства по підготовці до проведення чемпіонату Європи по футболу 2012 року. Це агентство отримало статус міністерства і почне свою роботу в 2008 році. В даний час йде затвердження кількості штату і функцій нового відомства, повідомляє www.lenta.ru.

Кабінет міністрів України прийняв рішення про створення Національного агентства по підготовці до проведення чемпіонату Європи по футболу 2012 року. Це агентство отримало статус міністерства і почне свою роботу в 2008 році. В даний час йде затвердження кількості штату і функцій нового відомства.

За словами віце-прем"єра уряду України Дмитра Табачника, в даний час ведеться підготовка державної програми до проведення турніру. Остаточний варіант програми буде прийнятий після наради з профільними міністрами. Не виключено, що до 5 вересня цей документ розгляне уряд України.

Україна проведе Євро-2012 разом з Польщею. Сумісна польсько-українська заявка виграла конкурс на проведення турніру у Італії і загальної заявки Угорщини і Хорватії. 
Зараз ви читаєте новину «Створено Українське Національне агенство по підготовці і проведенню Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути