понеділок, 26 березня 2007 12:37

Старцев приєднався до збірної України

 

Голкіпер дніпропетровського "Дніпра" Максим Старцев, 27 років, приєднався до збірної України і разом з національною збірною готуватиметься до відбірного матчу чемпіонату Європи Україна - Литва, повідомляє Наш Спорт.

Впевнена гра Старцева в національному чемпіонаті може дозволити йому через півтора роки знов одягнути форму збірної України.

Сьогодні на базі в Конча-Заспі наша збірна детально розбиратиме ігри збірної Литви. Про останній матч суперників розповість Володимир Веремєєв, який був присутній на грі збірних Литви і Франції.

Увечері збірна проведе відновлювальне тренування. Завтра вдень гравців збірної прийматиме Президент України Віктор Ющенко, який вручить футболістам державні нагороди. Потім, команда відправиться до Одеси, і вечірнє тренування проведе вже в Південній Пальмірі.

Старцев до 2004 року захищав ворота дубля "Дніпра". У сезоні 2004-2005 перебрався в криворізький "Кривбас", де його й помітили тренери української футбольної збірної. У 2006 повернувся до Дніпропетровська, де став основним голкіпером тільки після зимової перерви. За збірну України зіграв 2 матчі, пропустив 1 гол.

Зараз ви читаєте новину «Старцев приєднався до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути