вівторок, 27 серпня 2019 11:58

Стало відомо, скільки вболівальників підтримають Ломаченка у Лондоні в бою проти Кембелла

Стало відомо, скільки вболівальників підтримають Ломаченка у Лондоні в бою проти Кембелла
Ломаченко у Лондоні підтримає 500 вболівальників

В останній день літа у Лондоні Василь Ломаченко проведе бій із британцем Люком Кембеллом. На кону поєдинку - відразу 3 чемпіонські титули у легкій вазі (до 61,2 кг) - за версіями WBC, WBA і WBO. Квитки на 20-тисячну "О2 Арену" давно продані. Серед покупців - чимало українців.

"Василя на "О2 Арені" підтримуватимуть понад 500 українців, - розповів Sport Arena куратор українського фан-туру Максим Розенко. - Причому могло б бути значно більше. Наша діаспора у Великій Британії подала 2 колективні заявки і готова була викупити в організаторів боксерського шоу Matchroom Boxing у цілому 1 тисячу квитків. Ідея полягала в тому, щоб були повністю викуплені 2 сектора, які стали б "українськими".

На жаль, ця ініціатива не знайшла відгуку в серці організаторів, заявки дуже "урізали". Але навіть у поточній ситуації вражає географія фанів Ломаченка. Повболівати за Василя прилітають із Ізраїлю, Норвегії, Словенії, Німеччини, Польщі, Австрії, Бельгії, Італії, Ірландії, Данії, Франції, США, Хорватії, Молдови та Росії.

Здебільшого це етнічні українці, а також вихідці з пострадянського простору. У середу, 28 серпня, можна подивитися відрите тренування Василя та Люка - воно відбудеться у York Hall, початок - о 17:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник Кличка назвав його монстром і був нокаутований у першому раунді

В останньому бою Василь Ломаченко провів успішний захист чемпіонських поясів у бою з Ентоні Кроллою. Українець переміг нокаутом у 4-му раунді.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки вболівальників підтримають Ломаченка у Лондоні в бою проти Кембелла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути