Ексклюзиви
понеділок, 12 лютого 2018 13:07

Стали відомі свідки в Лозанні у справі матчу "Маріуполь" - "Динамо"

Стали відомі свідки в Лозанні у справі матчу "Маріуполь" - "Динамо"
Сьогодні в Лозанні може вирішитися доля матчу "Маріуполь" - "Динамо". Фото: google.com.ua

Сьогодні Спортивний арбітражний суд у швейцарській Лозанні (CAS) розгляне справу по матчу 7-го туру УПЛ між "Маріуполем" і "Динамо".

Про це повідомляє sportarena.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФФУ бачить в діях "Динамо" загрозу територіальній цілісності України

Апеляція "Динамо" на рішення ФФУ про технічну поразку була зареєстрована ще в грудні.

Киян представлятиме президент клубу Ігор Суркіс. Сторону Федерації футболу України (ФФУ) займуть президент організації Андрій Павелко, генеральний секретар Юрій Запісоцький, голова ПФЛ і член виконкому ФФУ Сергій Макаров.

Також стали відомі свідки ФФУ і "Динамо" у "маріупольській справі". Сторону Федерації футболу займуть президент клубу "Верес" і голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов, віце-президент "Ворскли" Олег Лисак і віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін.

З боку "Динамо" свідками будуть перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов, член виконавчого комітету ФФУ і журналіст Артем Франков.

Матч Прем'єр-ліги "Маріуполь" - "Динамо" не відбувся через відмову київського клубу їхати у прифронтове місто. В Маріуполь також не поїхали молодіжна та юніорська команди "Динамо", мотивуючи це відсутністю гарантій безпеки.

ФФУ та Прем'єр-ліга відзначали наявність в місті всіх необхідних для безпеки умов, але їхні аргументи не були переконливими для "Динамо". В результаті Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) ФФУ зарахував киянам технічну поразку, 0:3. "Динамо" висловило намір оскаржити це рішення у Лозанні, тому відповідні зміни в турнірну таблицю поки не внесено.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі свідки в Лозанні у справі матчу "Маріуполь" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути