четвер, 07 серпня 2008 11:53

Стала відома дата повернення на ринг Віталія Кличка

Стала відома дата повернення на ринг Віталія Кличка

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Віталій Кличко, що не виходив на ринг з грудня 2004 року, проведе бій за титул WBC (Всесвітня боксерська рада) з нігерійцем Семюелом Пітером 11 жовтня. Про це повідомив Кен Хершман - один з керівників спортивного каналу Showtime, який транслюватиме поєдинок, передає інтернет-видання fightnews.com.

За словами Кличка, йому важко повірити, що день його повернення на ринг нарешті наступив. Український боксер відзначив, що його не турбують ніякі травми і він готовий повернути титул, що належав йому до грудня 2004 року.

Кличко-старший оголосив про завершення кар"єри в кінці 2005 року, коли він не зміг вийти на бій за титул WBC з Хасімом Рахманом через травму коліна. Всесвітня боксерська рада оголосила українця "почесним чемпіоном", надавши йому право в разі повернення на ринг зустрітися з діючим чемпіоном.

На даний момент титулом WBC володіє Семюел Пітер, що відібрав це звання у росіянина Олега Маскаєва в березні 2008 року.

У якому місті відбудеться бій Семюел Пітер - Віталій Кличко, офіційно не повідомляється. Проте авторитетний сайт boxrec.com вказує, що поєдинок пройде в Берліні.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата повернення на ринг Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути