середа, 16 червня 2010 16:00

Стаховський зіграє у чвертьфіналі на турнірі в Нідерландах

Стаховський зіграє у чвертьфіналі на турнірі в Нідерландах

Киянин Сергій Стаховський вийшов у чвертьфінал турніру ATP UNICEF Open, що проходить в Хертогенбосі, Нідерланди.

У матчі другого раунді український тенісист виграв у Ігоря Сайслінга з Нідерландів: 6-2 7-6 (4). Матч тривав 1 годину і 9 хвилин. Сергій подав 6 ейсів і реалізував 2 брейк-пойнта з 5.

За вихід у півфінал Стаховський посперечається з Сантьяго Хіральда (Колумбія), який вибив з боротьби четвертого сіяного Віктора Троїцкі (Сербія).

Українські тенісисти Еліна Світоліна, Ольга Янчук і Леонард Стаховський успішно подолали бар'єр першого раунду на представницькому юнацькому турнірі 11th Gerry Weber Junior Open, що проходить в Халле, Німеччина.

15-річна харків'янка Еліна Світоліна, посіяна під третім номером, обіграла Лізу-Марію Мечке з Німеччини: 7-5 6-1 і тепер зіграє з француженкою Фіоною Жерве.

Ольга Янчук розгромила іншу представницю Німеччини Кармен Смолка: 6-2 6-2. Наступною суперницею 15-річної харків'янки стане 18-річна Сабіна Ван-дер-Сар з Нідерландів.

Леонард Стаховський на старті обіграв американця Денніса Новікова, посіяного під 6 номером: 6-0 4-6 6-3. За вихід до чвертьфіналу киянин посперечається з Маттіасом Вунером з Німеччини.

17-річна Єлизавета Янчук поступилася першій ракетці світового рейтингу юніорок росіянці Ірині Хромачевій: 6-7 (3) 2-6, а 15-річна кримчанка Юлія Лиса не впоралася зі Стефані Вагнер з Німеччини: 7-5 0-6 2-6.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Стаховський зіграє у чвертьфіналі на турнірі в Нідерландах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути