середа, 15 лютого 2012 18:52

Стаховський не зміг дограти матч через травму

Стаховський не зміг дограти матч через травму

Росіянин Олександр Богомолов не витратив багато сил на вихід до другого кола турніру в Роттердамі. У своєму стартовому поєдинку 28-річний росіянин, який займає у світовому рейтингу тридцять третій рядок, зустрічався з 66-ою ракеткою світу 26-річним українцем Сергієм Стаховським.

У стартовій партії матчу Богомолов зміг реалізувати 1 з 3 своїх брейк-пойнтів і, жодного разу не втратив свою подачу, домігся перемоги - 6/3. На початку другого сету Стаховський зміг узяти свою подачу, але відразу ж після першого гейму відмовився від подальшого продовження боротьби, пославшись на травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теніс. Стаховський поступився Южному в стартовому поєдинку в Загребі

Матч в підсумку тривав всього 43 хвилини.

"Перед матчем я чув, що у Сергія не все гаразд зі здоров'ям. Він намагався грати і мав кілька брейк-пойнтів за рахунку 5/3 на мою користь. Насправді було помітно, що він нездужає, тому що він брав великі паузи між розіграшами", - наводить слова Богомолова офіційний сайт турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Australian Open. Стаховський і Цуренко не пройшли до третього раунду

Наступним суперником росіянина буде француз Рішар Гаске.

"Ми добре знайомі ще з часів виступу на юніорських турнірах, але ніколи не грали один проти одного в офіційних матчах на турнірах АТР. Кожен матч відрізняється від попереднього, подивимося, що в підсумку відбудеться. Мені дуже подобається тут - на трибунах дуже багато вболівальників, які чудово нас підтримують", - сказав Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Стаховський не зміг дограти матч через травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути