понеділок, 16 квітня 2012 11:33

Стаховський і Бубка не змогли пробитися в основну сітку турніру у Монте-Карло

Стаховський і Бубка не змогли пробитися в основну сітку турніру у Монте-Карло
Сергій Стаховський у трьох сетах програв італійцеві ФОТО: sportonline.ua

15 квітня у Монте-Карло (Монако) стартував турнір АТР Monte-Carlo Rolex Masters на відкритих кортах (ґрунт), з призовим фондом € 2,427,975. В основній сітці турніру в одиночному розряді 56 учасників, у тому числі один українець - Олександр Долгополов, який отримав 16-й номер посіву.

Два українця боролися за право зіграти в "основі" турніру - Сергій Стаховський та Сергій Бубка, і обидва програли в першому раунді кваліфікації.

71-а ракетка світу 26-річний Сергій Стаховський у трьох сетах зазнав поразки від 135-го номера рейтингу АТР 21-річного італійця Алессандро Жіанессі - 2:6, 7:6 (4), 0:6.

Поєдинок тривав 2 години 1 хвилину. Сергій зробив два брейка - по брейку у перших двох сетах, а його суперник виграв сім геймів на прийомі, причому три в третьому сеті. Це була перша зустріч тенісистів.

25-річний Сергій Бубка, який займає в рейтингу 168-е місце у двох партіях з рахунком 2:6, 4:6 програв іншому італійцю - 106-й ракетці світу 26-річному Сімоне Болелі.

Тенісисти грали 1 годину 26 хвилин. Сергій не зміг реалізувати жодного з двох своїх брейк-пойнтів, а Болелі зробив три брейка. Обидва по п'ять разів подали навиліт, італієць допустив одну подвійну помилку. Тенісисти зустрічалися один з одним уперше.

А першим суперником Олександра Долгополова буде 32-а ракетка світу 32-річний аргентинець Хуан Ігнасіо Чела. Раніше тенісисти зустрічалися лише один раз, і тоді переміг українець.

Зараз ви читаєте новину «Стаховський і Бубка не змогли пробитися в основну сітку турніру у Монте-Карло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути