субота, 14 жовтня 2017 17:26

Стадіон стоячи аплодував командам: "Ліверпуль" і "Манчестер Юнайтед" зіграли внічию
13

Матч "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" завершився внічию — 0:0
Фото: dailymail.co.uk
Матч "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" завершився внічию — 0:0
Матч "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" завершився внічию — 0:0
Матч "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" завершився внічию — 0:0
Матч "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" завершився внічию — 0:0

У матчі 8-го туру англійської прем'єр-ліги "Ліверпуль" приймав "Манчестер Юнайтед". Зустріч, що пройшла на стадіоні "Енфілд", завершилася внічию - 0:0.

"Рідкісні сухі матчі приносять задоволення. Цей з таких, - каже Всеволод Кевлич, уболівальник "Ліверпуля" і менеджер першої ракетки України Еліни Світоліної. - У МЮ проблеми з травмами. У "Ліверпуля" теж, але менші. Але при цьому обидві команди грали свої ігрові моделі.

"Ліверпуль" атакував, контролював м'яч, пресингував і закривав суперника на його половині. "Манчестер Юнайтед" закривав зони, позбавляючи маневру Саллаха, Коутіньо і Фірміно. Контратакувати виходило погано. Пресинг команди Юргена Клоппа був хороший.

В цілому, в таких матчах мікромоменти можуть вирішити результат. Але одного разу Міньоле виручив "Ліверпуль" після виходу на ворота Лукаку. І Де Хеа врятував дивом після атаки Матіпа. У мерсисайдців таких мікрошансів було ще кілька - у Саллаха, Джана, Ловрена. Але гольовими їх можна назвати дуже відносно.

"Ліверпуль" атакував, контролював м'яч, пресингував і закривав суперника на його половині. "Манчестер Юнайтед" закривав зони, позбавляючи маневру Саллаха, Коутіньо і Фірміно

Наостанок трохи культури. Після закінчення гри стадіон стоячи аплодував команді. Напевно, обом. Тренери дякували гравцям. Команди суперниці теж. Самі гравці вітали один одного, суддів та вболівальників. Це називається "respect". Те, до чого закликає УЄФА. Виглядає чудово. Професійно", - говорить Кевлич.

"Манчестер Юнайтед", який зіграв внічию вдруге в нинішньому розіграші АПЛ, в таблиці розташовується на першому рядку. Команда випереджає на одне очко "Манчестер Сіті". "Городяни" сьогодні вдома зіграють зі "Сток Сіті".

"Ліверпуль" розташовується на шостому рядку, відстаючи від "МЮ" на сім очок.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед 0:0 (0:0, 0:0)

Ліверпуль - Міньоле, Матіп, Морено, Гомес, Ловрен, Коутіньо (Старрідж, 79), Вейналдум, Фірміно (Соланке, 87), Джан, Салах (Окслейд-Чемберлен, 78), Хендерсон.

Манчестер Юнайтед - Де Хеа, Смоллінг, Дарміан, Валенсія, Джонс, Янг (Лінделеф, 90), Матіч, Еррера, Мхітарян (Лінгард, 63), Марсьяль (Решфорд, 65), Лукаку.

Попередження: Смоллінг (74), Янг (87).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вже становлення команди Гвардіоли": чому "Манчестер Сіті" обіграв "Челсі"

Матч "Манчестер Сіті" - "Сток Сіті" розпочався о 17.00. Український півзахисник "городян" Олександр Зінченко не потрапив в заявку на гру.

Зараз ви читаєте новину «Стадіон стоячи аплодував командам: "Ліверпуль" і "Манчестер Юнайтед" зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути