неділя, 24 серпня 2008 13:20

Срна просить вибачення за ганебні результати "Шахтаря"

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна вибачився перед уболівальниками і президентом команди Рінатом Ахметовим за поразку від "Ворскли" (0:1).

"У наших уболівальників є повне право бути незадоволеними "Шахтарем". Ми теж дуже засмучені. Вважаю, що гравці повинні просити вибачення в уболівальників, у всіх, хто любить "Шахтар". Ці люди не заслужили подібний результат. Сьогоднішня ситуація ганебна для нашої команди. Так грати не можна. Ми зобов"язані дати в середу в грі із загребським "Динамо" хороший результат. Це буде зробити непросто, ми не в кращій формі. Але це необхідно! Потім гравці роз"їдуться по збірним: цим часом треба скористатися, щоб все обдумати і переосмислити. Я ж як капітан прошу вибачення у всіх уболівальників "Шахтаря" - з Донецька і зі всієї країни. Дуже соромно перед нашим президентом, який стільки для нас робить, а ми.... І у нього я прошу вибачення", - сказав хорватський бровочник.

ФК "Шахтар"
Зараз ви читаєте новину «Срна просить вибачення за ганебні результати "Шахтаря" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути