понеділок, 02 березня 2009 23:39

Срна приводить "Шахтар" до перемоги

Срна приводить "Шахтар" до перемоги
"Іллічівець" - "Шахтар" 1:2
Голи: Кашевський, 52 - Гай, 22, Срна, 82

7 хвилина.
Артем Савін на підступах до своєї штрафної збиває капітана "гірників" Даріо Cрну. Хорватський легіонер "Шахтаря" сам виконує стандарт, але його удар прийшовся Олексію Гаю та в результаті м"яч виходить за лінію воріт.

8 хвилина. "Гірники" продовжують "підливати масло у вогонь" біля воріт суперника. Ілсіньо ідеальною передачею вивів один на один із голкіпером "Іллічівця" Ігорем Шуховцевим єдиного номінального форварда "Шахтаря" Луіса Адріано. У результаті досвідчений воротар виграв дуель у молодого нападника "помаранчево-чорних".

19 хвилина. Несподівано момент для взяття воріт суперника виник у господарів поля. Микола Іщенко віддавав передачу назад на Андрія П"ятова, у результаті форвард "Іллічівця" ледве не спіймав м"яч, воротар "Шахтаря" в останню мить виніс м"яч за межі поля.

23 хвилина. Гол — 0:1. Вілліан притягнув до себе увагу захисників "Іллічівця", прихованою передачею кинув у прорив В"ячеслава Шевчука, який у свою чергу зробив своєчасний простріл у центр штрафної на Гая. Ударом в одне торкання опорник "гірників" відкрив рахунок у матчі.

29 хвилина. "Іллічівець" провів контрвипад. Гравець маріупольської команди Ситнік увірвався до штрафної "Шахтаря", але Олександр Кучер, зігравши на випередження, вибив м"яч на кутовій.

35 хвилина. Луіс Адріано в падінні з розвороту завдавав удару по воротах Ігоря Шуховцева. Від другого гола "Іллічівець" рятує сейв капітана.

48 хвилина. Дмитро Воробей на техніку пробивав під щаблину і Андрій П"ятов не без зусиль перевів м"яч на кутовий.

52 хвилина. Гол — 1:1. Активність футболістів "Іллічівця" на стартових хвилинах другого тайму перетворюється у забитий м"яч. Чудову подачу з лівого флангу у виконанні Дмитра Воробея точним ударом головою замкнув Кашевскі.

59 хвилина. Жадсон виконує штрафний метрів з двадцяти — м"яч пройшов вище воріт.

63 хвилина. Вілліан, узявши ініціативу на себе, увірвався до штрафної "Іллічівця" та небезпечно пробив уздовж воріт. Голкіпер господарів поля Ігор Шуховцев підняв "свічу" над штрафною і в результаті захисники "біло-синіх" розрядили обстановку біля своїх воріт.

76 хвилина. У результаті гострого контрвипада "Іллічівця" Дмитро Воробей залишився наодинці з Андрієм П"ятовим, але його удар прийняла на себе штанга.

81 хвилина. Гол — 1:2. Капітан "Шахтаря" Даріо Срна ювелірним ударом зі штрафного у верхній кут забиває другий гол у ворота господарів поля.

90+3 хвилина. Фінальний свисток арбітра зафіксував справедливу перемогу "Шахтаря" у першому матчі національного чемпіонату в 2009 році.


У сьогоднішньому матчі 18 туру "ЕпіЦентр Чемпіонату України" між донецьким "Шахтарем" і маріупольським "Іллічівцем" кращим гравцем у складі гостей названий капітан "гірників" Даріо Срна.


Прес-служба ФК "Шахтар", football.ua

Зараз ви читаєте новину «Срна приводить "Шахтар" до перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути