пʼятниця, 12 серпня 2011 12:51

"Срна молить Бога, щоб мене не випустили на поле" - Калініч

"Срна молить Бога, щоб мене не випустили на поле" - Калініч

Нападаючий збірної Хорватії Нікола Калініч, який підписав вчора контракт з дніпропетровським "Дніпром", сказав, що горить бажанням вийти на поле в завтрашньому матчі 6-го туру чемпіонату України проти донецького "Шахтаря", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Сподіваюся, потраплю в заявку на матч і вийду на поле. Не впевнений, що зіграю з перших хвилин, але на заміну повинні мене випустити точно. Знаю, що поєдинок з "Шахтарем" для "Дніпра" дуже принциповий, тому буде здорово, якщо ми в ньому переможемо", - сказав Калініч, якого цитує СЭ в Украине.

Футболіст також зазначив, що встиг обговорити майбутню гру зі своїм земляком і капітаном "Шахтаря" Даріо Срною.

"Ми летіли з ним у Україна в одному літаку з Дубліна. Так от, Даріо молить Бога, щоб мене не випустили на поле. Ось бачите, суперники в Україні мене вже боятися", - зазначив він.

Калініч також підкреслив, що не вважає перехід з англійської Прем'єр-ліги в "Дніпро" кроком назад.

"Мені ще є куди рости, і "Дніпро" відмінна можливість придбати новий досвід. Насправді в Європі з повагою ставляться до вашого чемпіонату, тому ніхто мені не казав, що я роблю помилку, їдучи в Україну", - підкреслив він.

Нагадаємо, 23-річний хорватський нападник англійського "Блекберна" Нікола Калініч вчора підписав контракт з дніпропетровським "Дніпром". Угода футболіста з командою розрахована на чотири роки. У команді він гратиме під дев'ятим номером.

Зараз ви читаєте новину «"Срна молить Бога, щоб мене не випустили на поле" - Калініч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути