четвер, 22 жовтня 2009 18:59

Срна і Мілевський позмагаються за звання найпопулярнішого футболіста світу

Срна і Мілевський позмагаються за звання найпопулярнішого футболіста світу

Двоє футболістів з українського чемпіонату - Даріо Срна і Артем Мілевський (капітани донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" відповідно) претендують на перемогу в конкурсі The World"s Most Popular Footballer Amongst Currently Active Playersin 2009, який проводиться під егідою IFFHS.

Всього в голосуванні бере участь 115 футболістів. Підсумки конкурсу будуть підведені після 2-го січня 2010-го. Віддати свій голос можна за цим посиланням:

http://iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09

Даріо Срна (хорв. Darijo Srna; народився 1 травня 1982, Метковіч) - хорватський футболіст, півзахисник і капітан донецького "Шахтаря" і національної збірної Хорватії. Виступає на позиціях правого півзахисника (у збірній) і правого захисника (у "Шахтарі"). У збірній Хорватії - основний виконавець штрафних ударів і пенальті, з яких забив більшість своїх голів.

Мілевський Артем Володимирович (народився 12 січня 1985, Мінськ, Білорусія) - український професійний футболіст білоруського походження, капітан київського "Динамо", нападаючий національної збірної України.

За матеріалами Террикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Срна і Мілевський позмагаються за звання найпопулярнішого футболіста світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути