вівторок, 16 червня 2009 08:56

Срна і Чигринський перейдуть в "Барселону" за 30 млн євро

Срна і Чигринський перейдуть в "Барселону" за 30 млн євро

Як повідомляє авторитетне видання  Sport.es , каталонська "Барселона" продовжує стежити за гравцями "Шахтаря" Даріо Срною та Дмитром Чигринським. Трансфер Чигринського повинен компенсувати вірогідну відсутність у "Барселоні" центрального захисника Мартіна Касереса. А Даріо Срна зробить правий фланг каталонців ще грізнішою зброєю.

Представники "синьо-гранатових" побували на недавньому матчі Хорватія-Україна, де своїми очима подивилися за діями Даріо і Дмитра. Оскільки ці гравці відіграли разом вже декілька сезонів, їх взаємодія відлагоджена до автоматизму, тому "Барселона" може зробити відразу подвійну пропозицію "Шахтареві".

За інформацією видання, сума подібної операції може скласти 30 мільйонів євро. Єдина проблема - це те, що Даріо Срна один з найбільш високооплачуваних футболістів Східної Європи, тому пропозиція по зарплаті повинна має бути дуже і дуже значною. З Дмитром Чигрінським, який отримує скромніший оклад, подібних неув"язок виникнути не повинно, вважає Sport.es.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Срна і Чигринський перейдуть в "Барселону" за 30 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути