вівторок, 16 квітня 2013 11:14

Відразу декілька спортивних заходів скасували через теракт в Бостоні

Відразу декілька спортивних заходів скасували через теракт в Бостоні
При теракті в Бостоні загинули три людини. Фото: reuters.com

Лондонський марафон, намічений на неділю, може бути скасований через трагедію в Бостоні, інформує "Інтерфакс" з посиланням на Yahoo! Sports.

За словами виконавчого директора змагання Ніка Байтела, всі спортсмени та любителі спорту знаходяться в жалобі і поки не можуть пережити те, що трапилося. У найближчі дні поліція Великобританії проведе оцінку ситуації і ухвалить рішення про проведення марафону.

Нагадаємо, у понеділок в Бостоні недалеко від фінішної прямої міжнародного марафону прогриміли два вибухи, в результаті яких троє людей загинули і більше 140 були поранені.

Пізніше стало відомо, що на лондонському марафоні посилять заходи безпеки, але скасування забігу не відбудеться. Упорядники обіцяють разом з поліцією зробити детальну переоцінку заходів забезпечення безпеки 21 квітня.

У лондонському марафоні, який регулярно проходить з 1981 року, очікується участь 36 тисяч бігунів, включаючи дворазового олімпійського чемпіона Мохаммеда Фараха. Маршрут пройде від Грінвічського парку до парадної вулиці Молл перед Букінгемським палацом.

Крім того, скасовано матч регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги (НХЛ) між "Бостоном" і "Оттавою", намічений на понеділок. Про це повідомляє офіційний сайт ліги. Про нову дату проведення матчу буде повідомлено додатково.

Не відбудеться в строк і матч регулярного чемпіонату Національної баскетбольної асоціації (НБА) між "Бостон Селтікс" і "Індіаною Пейсерс", який повинен був пройти 16 квітня в TD Garden. Як йдеться в заяві, опублікованій в офіційному акаунті "Селтікс" у Twitter, гра не буде перенесена на інший день.

Зараз ви читаєте новину «Відразу декілька спортивних заходів скасували через теракт в Бостоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути