четвер, 14 квітня 2022 15:48

"Спроба Суркісів відбілити свою репутацію" - ультрас "Динамо" про благодійні матчі

"Спроба Суркісів відбілити свою репутацію" - ультрас "Динамо" про благодійні матчі
Ультрас київського "Динамо" звернулися до власників клубу братів Суркісів. Фото: facebook.com/wbc.kyiv

Ультрас київського "Динамо" звернулися до власників клубу братів Суркісів, а також до європейських фанатів.

На думку активних прихильників "біло-синіх", керівництво хоче відбілити свою репутацію, ідеться в заяві ультрас у Facebook.

"Ви маєте повне право кинути в мене камінь, якщо мій брат зробить щось проти інтересів України - слова Ігоря Суркіса в серпні 2019 року, коли стало відомо, що його брат приєднався до відверто проросійської партії ОПЗЖ. Відтоді ми регулярно один за одним "кидаємо камені" в братів Суркісів після кожного їхнього ганебного вчинку", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК "Динамо" невдовзі можуть націоналізувати - джерело

Чинний депутат Верховної Ради Григорій Суркіс виїхав з України й не зробив жодних заяв про вихід із проросійської партії, вже забороненої в Україні.

"Не склав депутатський мандат, а просто втік. І регулярно з'являється у згадках офіційного сайту "Динамо", намагаючись удавати патріота й мецената. Ми хочемо, щоб усі європейські фанати чітко розуміли, що благодійні матчі "Динамо" - це не просто спосіб зібрати грошей для України, а ще й спроба братів Суркісів відбілити свою репутацію", - додають.

В особистому зверненні до Ігоря та Григорія Суркісів ультрас попросили відповісти на кілька питань.

"Чому від імені проросійського депутата Григорія Суркіса досі публікуються новини на офіційному сайті "Динамо"? Яка доля віцепрезидента Гінзбурга після викриття його дружніх стосунків із рамзаном кадировим? Чи підтримує клуб слова Луческу про те, що російські гравці не винні в цій війні, тому їх не варто дискваліфікувати? Чи відбудеться товариський матч "Динамо" проти "Стяуа" після скандальних заяв президента румунського клубу про Україну?" - пишуть ультрас.

Конфлікт між фанатами й керівництвом "Динамо" триває вже давно. Особливо гострим він став після призначення головним тренером екснаставника "Шахтаря" Мірчі Луческу.

Фанати польської "Легії" звернулися до футбольної спільноти перед товариським матчем, заявивши, що "власники "Динамо" брати Суркіси завжди були проросійськими".

Ігор Суркіс поскаржився на дефіцит коштів для утримання "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Спроба Суркісів відбілити свою репутацію" - ультрас "Динамо" про благодійні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути