середа, 05 листопада 2008 21:52

Спорт вп"яте призвів до загибелі дитини

П"ятикласник школи N1 м. Кам"янка-Бузька Львівської області вчора помер на уроці фізкультури, пробігши одне коло по спортивному залу, повідомляє Zaxid.net. За попередніми даними, причиною смерті стала зупинка серця. Вчитель фізкультури та однокласники хлопчика повідомили, що перед початком уроку на здоров"я він не скаржився.

Цей випадок став п"ятим в Україні за останні два місяці. 1 жовтня у Чернівецькій області померла 12-річна дівчинка, 3 листопада у м. Кременчук на змаганнях з тхеквондо - 13-річний хлопчик і цього ж дня - 15-річний школяр у Запоріжжі, 13 жовтня у Луцьку на уроці фізкультури помер 15-річний учень.

Смерть п"ятикласника стала "останньою краплею" - сьогодні уряд України заборонив кроси на шкільних уроках фізкультури у тому випадку, якщо вчителі не матимуть перед собою результатів спеціального медичного обстеження школярів. Відтепер замість кросів учні займатимуться ігровими видами спорту.

medportal.ru
Зараз ви читаєте новину «Спорт вп"яте призвів до загибелі дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути