неділя, 22 липня 2012 10:44

Соса приніс "Металісту" перемогу у матчі з "Таврією"

Соса приніс "Металісту" перемогу у матчі з "Таврією"
Соса відзначився на 53-й хвилині матчу ФОТО: ua.championat.com

На стадіоні "Локомотив" у Сімферополі завершилася зустріч місцевої "Таврії" і "Металіста" у другому турі української першості. Підопічні Олега Лужного програли і другий матч чемпіонату, поступившись бронзовим призерам прем'єр-ліги останніх шести сезонів з мінімальним рахунком.

Перемогу харків'янам приніс точний удар капітана "Металіста" Хосе Ернесто Соси на старті другого тайму протистояння, а господарі, показавши свій не найкращий футбол, не зуміли потышити сімферопольських уболівальників навіть нічийним результатом.

Ця невдача стала другою для наставника "Таврії" Олега Лужного на тренерському містку "Таврії".

"Ми провели не найкращий матч. Команда старалася, була самовіддача, претензій до гравців немає. Але клас "Металіста" був вище, підбір гравців краще. Один момент був - забили. А у нас були моменти - ми їх не використали", - наводить післяматчевий вердикт Лужного прес-служба харківського клубу.

"Була важка гра. Потім хлопці заспокоїлися, вчасно забили гол і довели гру до логічного завершення. Заміна на четвертій хвилині другого тайму? Треба було щось змінювати. Не все виходило в атаці.

Що стосується дебюту Вілліана, для першого разу непогано. Він всього п'ять днів в Україні, йде адаптація. Але він практично нічого не зіпсував. Думаю, він буде додавати від гри до гри", - наводить коментар головного тренера "Металіста" Мирона Маркевича прес-служба харківського клубу.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга. 2-й тур

Таврія (Сімферополь) - Металіст (Харків) - 0:1

Голи: Соса, 53 (0:1).

Таврія: Кахріман, Буссаїді, Едуардо, Аделейе, Путраш, Калиниченко (Габовда, 71), Любічич, Гомес, Назаренко (Фещук, 46), Кубик (Гуменюк, 88), Шиндер.

Металіст: Горяїнов, Пшеничних, Барвінко (Шарпар, 76), Торсільєрі, Вільягра, Марлос (Вілліан Гомес, 49), Едмар, Соса, Клейтон, Себа Бланко, Крістальдо (Чако Торрес, 84).

Попередження: Бусаїді, 78; Путраш, 80 - Соса, 77.

Зараз ви читаєте новину «Соса приніс "Металісту" перемогу у матчі з "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути