пʼятниця, 20 грудня 2013 13:36

"Соса хоче піти в оренду на 3-4 місяці" - Маркевич

"Соса хоче піти в оренду на 3-4 місяці" - Маркевич
Соса робить все, щоб потрапити на чемпіонат світу ФОТО: metalist.ua

Лідер "Металіста" Хосе Соса виявив бажання на деякий час залишити харківський клуб. Про це каналу "Футбол 1" повідомив наставник "Металіста" Мирон Маркевич.

"Я б хотів, щоб Соса залишився. Він не хоче повністю йти з команди, хоче піти в оренду на 3-4 місяці, а пізніше повернутися. Він хотів би грати десь у хорошому чемпіонаті, щоб потрапити на чемпіонат світу.

Звичайно, якщо він захоче піти, нам потрібна буде заміна для нього. Ми ведемо переговори з Освальдо, але це все залежить від того, перейде Соса чи ні," - сказав Маркевич.

Додамо, що на зустрічі з керівництвом харків'ян Хосе Соса попросив виставити його на трансфер, трохи знизивши суму відступних. Першою зорієнтувалася "Малага", запропонувавши взяти Сосу в короткострокову оренду до кінця сезону з правом подальшого викупу. Проте переговори зайшли у глухий кут - іспанці "не тягнуть" зарплату аргентинця.

Крім "Малаги", капітаном "Металіста" цікавляться провідні клуби Аргентини. Найближчим часом ветеран "Естудіантеса" Хуан Себастьян Верон, якого Соса називає своїм учителем, має зустрітися з півзахисником і постаратися переконати його повернутися у рідний клуб.

Зараз ви читаєте новину «"Соса хоче піти в оренду на 3-4 місяці" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути