Ексклюзиви
понеділок, 15 серпня 2011 10:22

Суперник Віталія Кличка розповів про план перемоги над українцем

Суперник Віталія Кличка розповів про план перемоги над українцем

Польський боксер-важковаговик Томаш Адамек, на якого 10 вересня чекає бій з Віталієм Кличком, розповів, як він збирається перемогти українця. За словами Адамека, його головне завдання - уникати ударів Кличка з правого боку.

Крім того, поляк планує змусити українця втомитися і втратити витривалість, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Адамек додав, що він повинен використовувати свій головний козир - швидкість - і проводити багато комбінацій. "Це єдиний шанс на перемогу", - вважає польський боксер.

Бій Кличко - Адамек відбудеться 10 вересня в польському Вроцлаві. У цьому поєдинку український боксер захищатиме титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

34-річний Адамек провів на професійному рингу 45 боїв, здобув 44 перемоги (28 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. У минулому він був чемпіоном світу в категоріях до 76,2 і до 90,9 кілограма. На рахунку 40-річного Кличка 44 бої, 42 перемоги (39 - нокаутом) і дві поразки.

Зараз ви читаєте новину «Суперник Віталія Кличка розповів про план перемоги над українцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути