Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2009 12:12

Сьомін запропонував провести "бронзовий" матч

Сьомін запропонував провести "бронзовий" матч

Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін запропонував провести "бронзовий матч" між його командою і пітерським "Зенітом", пише видання "Спорт-Экспресс". За тур до кінця чемпіонату Росії "Локомотив" і "Зеніт" ділять третє-четверте місце, і велика вірогідність, що після 30-го туру у них буде однакова кількість очок.

В даний час у "Зеніта" і "Локомотива" по 51 очку. Команди здобули однакову кількість перемог (по 14), але наступний за важливістю додатковий показник, різниця забитих і пропущених м"ячів, значно краща у "Зеніта" (46:26 проти 40:29).

В останньому турі чемпіонату Росії (29 листопада) "Зеніт" прийме московський "Спартак", а "Локомотив" зіграє на виїзді з "Хімками". Для "Спартака" і "Хімок" ці ігри не мають турнірного значення: спартаківці у будь-якому випадку залишаться на другому місці, а хімчани - на останньому.

Сьомін вважає, що "за справедливістю" бронзовий призер чемпіонату Росії повинен визначитися в додатковому матчі. В інтерв"ю "Спорт-Экспрессу" Семін запропонував керівництву Російської футбольної прем"єр-ліги (РФПЛ) провести таку гру.

Теоретичні шанси на третє місце зберігає також ЦСКА, який набрав 49 очок. В останньому турі чемпіонату Росії армійці приймуть підмосковний "Сатурн". У разі рівності очок з "Зенітом" або "Локомотивом" ЦСКА випередить будь-яку з цих команд за рахунок більшої кількості перемог (у даний час - 15).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Сьомін запропонував провести "бронзовий" матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути