неділя, 15 липня 2007 12:50

Сьомий етап "Тур де Франс" приніс зміну лідера

Після сьомого етапу найпрестижнішої велобагатоденки "Тур де Франс", який пройшов в суботу, в загальному заліку гонки змінився лідер. Упевнена перемога молодого німецького гонщика Лінуса Гердеманна з команди T-Mobile, принесла йому жовту майку лідера, повідомляє Євроспорт.

Відстань в 197,5 кілометрів між містами Бург-ен-Бресс і Ле Гран Борнан Гердеманн подолав за 4 години 53 хвилини 13 секунд. Німець зумів відірватися від пелотону і наодинці перетнув фінішну межу. Другий результат з відставанням в 40 секунд показав іспанець Іньїго Ландалузе з Euskaltel. Третє місце зайняв ще один іспанець Давід де Ла Фуенте, виступаючий за Saunier Duval. Його відставання від лідера склало 1 хвилину 39 секунд.

Відповідно наш Ярослав Попович з "Діскавері ченел", залишившись в пелотоні, відстав від переможця етапу на 3 хвилини і 38 секунд, а це 13-те місце. Ще один українець Андрій Гривко з "Мільрам" був 88-м (+ 13,07).

Загальний залік "Тур де Франс" -2007 очолив Гердеманн. Друге і третє місця, як і на сьомому етапі, зайняли Ландалузе і де Ла Фуенте. Відставання Ландалузе від першого рядка складає 1 хвилину 24 секунда, а де Ла Фуенте поступається новому лідерові 2 хвилини 45 секунд.

У генеральній класифікації Попович - 19-ий (відставання від Гердеманна складає 4 хвилини 14 секунд), а Гривко - 81-ий .

Зараз ви читаєте новину «Сьомий етап "Тур де Франс" приніс зміну лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути