середа, 30 березня 2011 17:14

Соліс готовий безкоштовно побити "нульового" Віталія Кличка

Соліс готовий безкоштовно побити "нульового" Віталія Кличка

Кубинський боксер-важковаговик Одланьєр Соліс сказав, що він має намір провести бій-реванш з українським чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком. Про це пише німецьке видання figosport.de.

Соліс заявив, що Кличко - "нуль в боксі" і підкреслив, що готовий повторно вийти на ринг проти українця безкоштовно. 30-річний Соліс провів бій з 39-річним Кличком 19 березня 2011. Цей поєдинок закінчився в першому раунді, коли кубинець пропустив удар Кличко і впав на настил. Рефері присудив перемогу українцю технічним нокаутом.

Сам Соліс після бою заявив, що він навіть не відчув удар Кличко, а впав через травму коліна. 24 березня кубинець переніс операцію в німецькій клініці. 15 квітня йому належить ще одна операція. Спортсмен може повернутися на ринг в кінці 2011 або початку 2012 року.

Соліс заявив, що він мріє стати чемпіоном світу. Кубинець сказав, що в бою з Кличком він побачив, як легко перемогти українця, і зробив би це, якби не отримав травму. За словами Соліса, Кличко виявився слабким боксером.

Соліс запропонував українцеві провести бій-реванш у Кельні, де відбувся перший поєдинок боксерів. За словами кубинця, людям, які купили квитки на перший бій, потрібно дозволити прийти ще раз безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Соліс готовий безкоштовно побити "нульового" Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути