четвер, 26 березня 2015 18:39

Солдати із зони АТО полетіли зі збірною України на матч у Севілью
14

Фото: Ірина КОЗЮПА

Всі викликані Михайлом Фоменком гравці на відбірний матч Євро-2016 проти Іспанії вилетіли до Севільї. Рейс з Києва до міста кориди та фламенко зайняв більше чотирьох годин. У дорозі гравці відпочивали. Тарас Степаненко читав товстезну книгу. Назву побачити не вдалося.

Разом з командою до Севільї вилетіли бійці АТО, які зараз проходять лікування у Києві. Хлопці мали шарфи збірної України і гарний настрій. У літаку їх розмістили у бізнес-класі.

Цікаво, що в аеропорту (летіли з "Борисполя") журналістам заборонили знімати на відео і робити фото після реєстрації на рейс та проходження паспортного контролю. На питання "Чому так?" відповідали "Ви ж знаєте, яка ситуація в країні". Ну, нічого пофотографуємо наших гравців у Севільї.

Хоча вже у рукаві, який вів з терміналу у салон літака, двоє працівників аеропорту зробили селфі з кількома футболістами збірної. Хлопці раділи так, ніби Україна перемогла Іспанію 4:0.

Політ пройшов нормально. За чотири години літак пролетів над територією кількох країн, зокрема Словаччиною, Францією, Італією та іспанськими містами Барселоною та Валенсією.

Сьогодні збірна України проведе тренування на полі стадіону "Рамон Санчес Пісхуан", а Михайло Фоменко поспілкується з журналістами.

Матч Іспанія — Україна пройде завтра о 21:45 за київським часом (різниця із Севільєю становить одну годину).

Збірна України

Воротарі: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Дніпро), Олександр Рибка (Динамо);

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - Шахтар), Євген Хачеріді, Микита Бурда (обидва - Динамо), Артем Федецький (Дніпро);

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Рибалка, Денис Гармаш (всі - Динамо), Руслан Ротань, Євген Коноплянка, Роман Безус (всі - Дніпро), Микола Морозюк (Металург Д), Тарас Степаненко (Шахтар), Артем Громов (Ворскла ), Руслан Малиновський (Зоря), Анатолій Тимощук (Зеніт, Росія), Денис Олійник (Вітесс, Нідерланди);

Нападники: Роман Зозуля (Дніпро), Філіп Будковський (Зоря), Артем Кравець (Динамо).

Зараз ви читаєте новину «Солдати із зони АТО полетіли зі збірною України на матч у Севілью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути