Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 15:47

Сьогодні Ломаченку вручать Кубок Вела Баркера

Сьогодні Ломаченку вручать Кубок Вела Баркера

Сьогодні олімпійський чемпіон Пекіна Василь Ломаченко в Києві в приміщенні ТРК "Арена" отримає довгоочікувану нагороду - Кубок Вела Баркера. Цей трофей Василь мав отримати одразу після Олімпіади, але через різноманітні причини церемонію нагородження перенесли аж на п"ять місяців.

Федерація боксу України запросила близько 150-ти гостей, серед яких: представники ФБУ, Міністерств, Національного олімпійського комітету, депутатського та журналістського корпусу, закордонні гості та, звичайно, національна збірна України у повному складі (краща команда Європи за підсумками 2008 р.). Участь у заході також візьмуть: Хумберт Фургоні (президент Європейської конфедерації боксу, віце-президент Міжнародної федерації боксу, Сергій Бубка (президент Національного олімпійського комітету), Віталій Кличко (чемпіон світу з боксу за версією WBC), Іван Васюник (Віце-прем"єр-міністр України), Анатолій Голубченко (заступник міського голови Києва), Микола Головаш (заступник Генерального Прокурора України), Григорій Суркіс (президент Федерації футболу України).

На початку церемонії, яку вестимуть Петро Мага та Олена Говорова, транслюватиметься документальний фільм про Василя Ломаченка, пише
proboxing.com.ua.

gazeta.ua  повідомляла раніше, що у 2008 році, Василь Ломаченко здобув золоту медаль на Іграх у Пекіні, був визнаний найтехнічнішим боксером Олімпіади, а восени отримав золоту медаль на чемпіонаті Європи.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Ломаченку вручать Кубок Вела Баркера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути