четвер, 25 жовтня 2018 18:04

Що треба знати про сьогоднішніх суперників українських команд у Лізі Європи

Що треба знати про сьогоднішніх суперників українських команд у Лізі Європи

Cьогодні два українські клуби зіграють матчі третього туру Ліги Європи з футболу.

О 19:55 полтавська "Ворскла" почне поєдинок у Баку проти азербайджанського "Карабаху".

- Лідер в "Карабаху" один. Головний тренер Гурбан Гурбанов - людина, яку можна назвати прогресивним тираном. Вимогливий, жорсткий, авторитарний, тримає руку на пульсі всього, що відбувається в клубі. Разом з тим - світла голова, завжди прагне вчитися, шукає нові рішення. Його команда грає за схемою 1-4-2-3-1 і з акцентом на "іспанське" володіння м'ячем. Тому її лідери на полі - опорники Гара Гараєв та Мічел. Перший минулого сезону у Лізі чемпіонів був одним з найкращих за захисними ТТД і разом з тим доволі технічний. Другий - типовий іспанець, майстер короткого пасу. Перед ними грає технічний та динамічний хорват Філіп Озобич, який володіє чудовим ударом з 16-20 метрів. Флангові півзахисники теж технічні та швидкі, особливо 21-річний Махір Мадатов, якого вважають надією азербайджанського футболу. А ось центр атаки та центр оборони повільні, хоча й досвідчені та потужні. Гравці на цих позиціях не вражають, - кажеоглядач зарубіжного футболу сайту ua-football.com 33 річний Леон Вургафт.

Ставлення до Ліги Європи – серйозне. Тренер обирає найсильніший склад

22:00 за Києвом – це час початку матчу "Ренн" - "Динамо". О 21:00 на нашому сайті з Франції почнеться текстова трансляція матчу.

- "Тренер "Ренну" - Сабрі Лямуші. Раніше без успіху тренував збірну Кот-д'Івуару, потім працював на Близькому Сході. "Ренн" - його перша європейська команда. Справляється добре. Вимогливий, має своє бачення і тримається дисципліни настільки, що якось вигнав з команди її найкращого на той момент форварда - Фермена Мубеле. Грають не видовищно. Вдома атакують значно більше, ніж в гостях. Лідер команди – капітан Бенжамен Андре. Центральний півзахисник, який гарно грає на другому поверсі. Потенційний лідер - Бен Арфа. Але він пропустив минулий сезон. Справи у чемпіонаті йдуть посередньо через провальні матчі у вересні. Зараз поліпшили результати. Ставлення до Ліги Європи – серйозне. Тренер обирає найсильніший склад. Поразка у Астані схожа на випадковість, якщо брати до уваги кількість втрачених моментів, – каже оглядач французького футболу сайту "Sportarena. сom" Роман Синчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українських футбольних команд увійдуть до плей-оф єврокубків 2018/19?

Після двох турів "Ворскла" не має здобутих очок та практичних шансів на вихід до 1/16 фіналу. "Динамо" почало з двох нічиїх та бореться за вихід з групи.

Зараз ви читаєте новину «Що треба знати про сьогоднішніх суперників українських команд у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути