субота, 18 грудня 2021 21:01

Що треба знати про нинішній "Дніпро-1"

Що треба знати про нинішній "Дніпро-1"
Ігор Йовічеивич очолив "Дніпро-1" восени 2020 року. Фото: scdnipro1.com.ua

Дніпровський "Дніпро-1" став зимовим бронзовим призером першої частини сезону. Команда Ігоря Йовічевича фінішувала третьою в слід за "Шахтарем" та "Динамо", відірвавшись від "Зорі" на чотири очки.

В чому сила "Дніпра-1"?

Тренер. Хорват Йовічевич - головний архітектор успіху дніпрян. Він зумів повірити гравців у власні сили та мотивує команду на кожен матч. Хорват приділяє велику увагу індивідуальній роботі та спілкуванню із гравцями. Ментально футболісти повірили, що вони можуть бути успішними на такому рівні та перемагати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, чому "Шахтар" обійшов "Динамо"

Гроші. "Дніпро-1" має найбільші фінансові можливості після "Шахтаря" та "Динамо". Клуб може підписувати не тільки вільних агентів, але вести повноцінну трансферну кампанію. З "Динамо" Загреб вдалося орендувати знайомих Йовічевичу по спільній роботі Джурасика та Чуже. Підписали Пихальонка із "Шахтаря" та орендували у "гірників" Ігнатенка. Поповнили команду румунським воротарем Кожукару, португальським захисником Нельсоном Морте та лідером "Десни" Гуцуляком. Орендували в "Динамо" Кравченка, Русина та Дубинчака.

Власна школа. "Дніпро-1" інвестує у розвиток власної школи, за що отримає посилення першої команди. Зміг стати одним із лідерів команди Назаренко. Великі аванси видають Батагову та Ярмолюку.


Повернення Дубинчака в "Динамо" стане проблемою Йовічевича

Довбик в ролі лідера. Форвард збірної України став справжнім лідером та голеодором команди. Після першої частини Артем є найкращим бомбардиром УПЛ із 14-ма забитими м'ячами. Він веде за собою команду, забиває у потрібний момент.

Прогрес Дубинчака та Пихальонка. Орендований в "Динамо" лівий захисник став одним із найкращих гравців на цій позиції в Україні. Швидкий, непоступливий, із хорошим пасом. Повернення гравця у "Динамо" зимою стане реальною проблемою для Йовічевича. Пихальонок став конструктором та лідером середини поля. Прогрес колишнього гравця "Шахтаря" не залишився не поміченим навіть наставником збірної України Олександром Петраковим, який викликав гравця на матч проти Боснії. Пихальонок має хороше розуміння гри, пас, удар.

Лідером УПЛ є "Шахтар", який має у своєму актив 47 очок. На два менше у "Динамо". "Дніпро-1" замикає трійку, маючи 40 пунктів. Другу частину сезону дніпряни розпочнуть домашнім матчем проти "Десни".

Зараз ви читаєте новину «Що треба знати про нинішній "Дніпро-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути