Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 21:00

Що потрібно знати про нового тренера збірної України

Що потрібно знати про нового тренера збірної України
Луїджі Ночентіні буде допомагати Андрію Шевченку. Фото: УАФ

Італійський тренер 32-річний Луїджі Ночентіні працюватиме в тренерському штабі збірної України з футболу. Що потрібно знати про нового помічника Андрія Шевченка?

Працював в "Наполі" та "Челсі". Ночентіні входив у тренерський штаб Мауріціо Саррі. Спочатку працювали разом у "Емполі" та "Наполі", а потім отримали новий виклик - "Челсі". Коли Саррі позаторік запросили до "Ювентусу, то помічнику не знайшлося місця в тренерському штабі.

Має досвід роботи в системі "Реала". У 2019-му році був скаутом "Реала". Але на посаді на довго не затримався.

Працював в УПЛ. На початку лютого приєднався до "Дніпра-1", але в команді затримався тільки на 7 місяців. Перед початком нового сезону розірвав угоду з українським клубом за згодою сторін. Екстренер дніпрян Дмитро Михайленко швидко розчарувався новим помічником.

Знайомий з Андрієм Шевченком. Саме тренер національної команди порекомендував "Дніпру-1" для покращення власної гри запросити Ночентіні.

Італієць допоміг Супрязі минулого сезону покращити фізичні кондиції та вдосконалити гру на вістрі атаки

Допоміг досягти прогресу Владиславу Супрязі. Нападник "Динамо" хвалив Ночентіні за спільну роботу в "Дніпрі-1". Італієць допоміг Супрязі минулого сезону покращити фізичні кондиції та вдосконалити гру на вістрі атаки.

Займається аналітикою та тактикою. В Італії Луїджі називають "комп'ютерним майстром". Спеціаліст займається побудовою гри команди, вивченням сильних та слабих місць суперника. Також працює індивідуально із гравцями. В збірній України відповідатиме за аналіз кандидатів до національної команди та допомагатиме молодіжним збірним.

Став четвертим італійцем в штабі збірної. Шевченко в своєму штабі спирається на роботу італійських фахівців. Від самого початку в збірні працюють Андреа Мальдера та Мауро Тассотті. Наприкінці 2019-го року до них приєднався Андреа Аззалін, який відповідає за фізичну підготовку гравців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко залишиться у збірній України після Євро-2021

24-го березня збірна України стартує у відборі до Кубка світу -2022 проти чинного переможця збірної Франції. 28-го зіграє проти Фінляндії, а за три дні протистоятимуть Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про нового тренера збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути