Ексклюзиви
понеділок, 05 квітня 2010 18:53

Снейдер травмувався під час тренування на "Лужниках"

Снейдер травмувався під час тренування на "Лужниках"

Півзахисник міланського футбольного клубу "Інтер" Веслі Снейдер отримав травму під час тренування своєї команди на московському стадіоні "Лужники" перед матчем у відповідь 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів з ЦСКА.

Снейдер пошкодив гомілкостоп під час двосторонньої гри і не зміг завершити тренування. Про це повідомляє інтернет-видання Sportbox.Ru.

Як уточнює інтернет-видання Goal.com з посиланням на Sky Sports Italia, під час "двосторонки" Снейдер зіштовхнувся з півзахисником "Інтера" Саллі Мунтарі, в результаті чого отримав травму. Участь Снейдера у грі з ЦСКА опинилася під питанням.

Матч-відповідь між ЦСКА та "Інтером" відбудеться 6 квітня і розпочнеться о 19:30 за київським часом. У першому матчі в Мілані італійці перемогли з рахунком 1:0.

У чемпіонаті Італії сезону-2009/10 Снейдер провів 21 матч і забив чотири голи. У семи іграх в Лізі чемпіонів голландець забив один м"яч.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Снейдер травмувався під час тренування на "Лужниках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути