середа, 25 березня 2009 19:40

Слова Аршавіна потрапили в хіт-парад ВВС

Слова Аршавіна потрапили в хіт-парад ВВС

Слова російського футболіста Андрія Аршавіна, гравця лондонського "Арсеналу", потрапили в хіт-парад найкращих спортивних цитат тижня, складений сайтом ВВС. Аршавін сказав, що форвард "Ньюкасла" Обафемі Мартінс не забив пенальті у ворота "Арсеналу", оскільки злякався воротаря Мануеля Альмунію.

Матч чемпіонату Англії "Ньюкасл" - "Арсенал" відбувся 21 березня і завершився з рахунком 3:1 на користь команди Аршавіна. Мартінс не реалізував пенальті в першому таймі за рахунку 0:0. Удар нігерійського нападаючого "Ньюкасла" потягнув Альмунія.

Мартінс злякався нашого воротаря

"У них була хороша можливість відкрити рахунок з пенальті. Але я думаю, що Мартінс злякався нашого воротаря", - сказав Аршавін після гри. Відзначимо, що в матчі з "Ньюкаслом" російський нападаючий зробив гольовий пас.

Лідером хіт-параду тижня ВВС став капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард, який забив три голи в матчі з "Астон Віллою" (5:0). Він сказав, що при головному тренерові Рафаелі Бенітесі гравцям "Ліверпуля" рідко вдається оформити хет-трик. За словами Джеррарда, Бенітес міняє тих футболістів, які відзначилися дублем, щоб вони не зазнавалися. Капітан "Ліверпуля" підкреслив, що тренер знає, що він ніколи не зазнається.

Героями хіт-параду стали також сам Бенітес, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер, нападаючий "Ньюкасла" Майкл Оуен та інші футболісти і тренери. Крім того, сайт ВВС склав хіт-парад найкращих висловів і кричалок уболівальників. У нього потрапив, зокрема, коментар відвідувача сайту ВВС: "Я сказав своїй 17-річній подрузі, що одружуюся на ній, якщо "Ліверпуль" стане чемпіоном. Я починаю хвилюватися".

За матеріалами lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Слова Аршавіна потрапили в хіт-парад ВВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути