неділя, 07 лютого 2010 17:47

Ск"явоне поховала шанси України на Кубок Федерації

Ск"явоне поховала шанси України на Кубок Федерації

У четвертому матчі Першої Світової Групи Кубка Федерації між Україною та Італією Катерина Бондаренко програла Франчесці Ск"явоне. Рахунок у поєдинку став 1-3 і це означає, що перемогу в матчі здобули італійки.

Після поразки Олени Бондаренко від Флавії Пеннетти для того, щоб продовжити боротьбу, Катерині Бондаренко потрібно було обов"язково обігравати Франческу Ск"явоне. Інакше рахунок у матчі став би 1-3 і парна гра між командами перетворювалася на формальність.

Перший сет подарував надію на сприятливий результат матчу. Катя показала дуже якісну гру, тоді як її суперниця багато помилялася. Особливо не пішли подачі Ск"явоне. За весь сет Катя віддала тільки одну свою подачу - 6:2.

А далі на харківському корті була тільки одна тенісистка - італійка Ск"явоне. Що трапилося з молодшою Бондаренко після першого сету, так і залишається загадкою. Коатя почала багато помилятися, хоча і Франческа заграла зовсім по іншому.

У подальших двох сетах українка змогла взяти тільки дві подачі. У другій партії харків"янка зробила один брейк у шостому геймі, а у вирішальному сеті вона виграла свою подачу в шостому геймі.

Тепер парна гра між командами, в якійзіграють Кутузова / Коритцева і Еррані / Вінчі, вже не вплине на підсумковий результат. Італія святкує перемогу і продовжує боротьбу за Кубок Федерації.

Кубок Федерації.

Перша Світова Група

К. Бондаренко (Україна) - Ф. Ск"явоне (Італія) - 1-2 (6:2, 1:6, 1:6)

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Ск"явоне поховала шанси України на Кубок Федерації ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути