Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 22:38

Cкрипник висловився про Луческу

Cкрипник висловився про Луческу
Скрипник жодного разу не вигравав Кубок України. Фото: "Зоря"

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував поразку від "Динамо" у фіналі Кубка України.

- Запам'ятається атмосфера на стадіоні, обидві команди нудьгували по ній. Була футбольна атмосфера, коли вболівальники підтримували команди. Потроху відвикли грати з глядачами. Треба подякувати "Динамо" за те, що вони привезли свою техніку і підрихтували поле.

Ми намагалися, щоби фінал був фіналом. Зробили все, що могли. Є помилки, хочеться далі розвиватися, в тому числі тактично. Але це все таке. Якщо ти програв, значить, десь чогось не вистачило.

Сміливо можемо занести цей сезон в актив. У минулому сезоні третє місце ми завоювали тільки в останньому турі, трохи не вистачило тоді до якихось інших місць. Почали сезон з двох поразок, а фінішували третіми з 9-очковим відривом. Зіграли в фіналі Кубка, намагалися, виглядали навіть нічого.

Але "Динамо" є "Динамо", вони свій шанс використали. У нас було мало шансів, але ми не грали на нічию. Хотілося не програти.

У нас був план, ми починали старою гвардією. Починали однієї тактикою, закінчували іншою. Був розрахунок, що вийдуть свіжі гравці. Вони намагалися, щоби ми перемогли, але не зрослося.

У Фаворова був момент ще в першому таймі. Проти "Динамо" грати і мати 100 моментів - я такого теж давно не бачив. Тим більше в цьому сезоні. Великий комплімент "Динамо". Хлопці, які грали в минулому сезоні, стали кращими з приходом нового тренера. Команда дійсно стала машиною старого покоління або старого формату. Проти цієї команди завжди важко грати. "Динамо" не дозволило нам сильно розбігтися, тому закономірна їх перемога, - сказав Скрипник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вернидуб став чемпіоном Молдови

"Зоря" в цьому сезоні повторила свій кращий результат - 3 місце. Команда знову гратиме в Лізі Європи. "Динамо" і "Шахтар" стартують в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Cкрипник висловився про Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути