середа, 24 травня 2017 19:02

Найімовірніше, Кличко в суботу оголосить про завершення кар'єри

Найімовірніше, Кличко в суботу оголосить про завершення кар'єри
Поразка від Джошуа була дуже гідною. Вона дозволяє на позитивній ноті і з високо піднятою головою піти Володимиру Кличку з боксу klitschkobrotherscom

Увечері 27 травня дізнаємося про подальші плани колишнього короля надважкої вагової категорії Володимира Кличка. Українець розповість про них наживо в ефірі українського телеканалу.

Які можуть бути варіанти?

Матч-реванш із чемпіоном за версіями WBA та IBF, британцем Ентоні Джошуа. Імовірність – 30%

Володимир оголосить про намір скористатися опцією про право на повторний поєдинок. Перший бій суперників вийшов найкращим у гевівейті з червня 2003-го – з часу бою між Ленноксом Льюїсом і Віталієм Кличком. 90 тис. глядачів на стадіоні "Вемблі" в Лондоні, мільйони телеглядачів, багатомільйонні гонорари боксерів. Величезний інтерес до матчу-реваншу забезпечений. Володимир може піддатись на всі ці спокуси, а також не втриматись від реваншистських планів і бажання поставити переможну крапку у своїй блискучій кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець бою проти Кличка дав йому пораду

Завершення кар'єри. Імовірність – 35%

Попередня поразка від Джошуа була дуже гідною. Вона дозволяє на позитивній ноті і з високо піднятою головою піти з боксу. Володимир у свій 41 рік продемонстрував чемпіонський характер і велике серце. Він має розуміти, що навіть якщо в такому віці ще раз набере ідеальну форму до матчу-реваншу з Джошуа, то восени навпроти нього стоятиме вже не той суперник, що місяць тому, а суттєво сильніший, впевненіший і досвідченіший. Перемогти такого – вкрай важко виконуване завдання. А от утретє поспіль програти, причому розгромно, і так завершити кар'єру – варіант більш ніж імовірний. Тому Кличко, зваживши усі ризики для своєї боксерської спадщини і для здоров'я, оголосить про завершення кар'єри. Опосередковано про це говорить те, що він свої подальші плани збирається оголосити перед величезною телеаудиторією. Припускаємо, для вагомої заяви. А найвагоміша – це завершення кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джошуа просить перенести бій заради реваншу з Кличком

Бій з чемпіоном WBC, американцем Деонтеєм Вайлдером або чемпіоном WBO, новозеландцем Джозефом Паркером. Імовірність – 10%

Головні мотиви – стати триразовим чемпіоном світу і - в разі перемоги – навесні наступного року поквитатися з Ентоні Джошуа або іншим британцем Тайсоном Ф'юрі. Такий варіант підходить, якщо Володимир вважає когось із цих чемпіонів легшим і зручнішим суперником, ніж Джошуа. Бій використає і для підготовки до реваншу з Джошуа. Також інтересу наступному поєдинку з Джошуа додасть його об'єднавчий статус.

Жодних заяв. Імовірність – 25%

Деякі джерела вказують на те, що Кличко може прийняти рішення щодо свого майбутнього ближче до середини червня. Бо його не критично сильно підганяють із рішенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець бою проти Кличка дав йому пораду

29 квітня 41-річний Кличко програв технічним нокаутом британському боксеру Ентоні Джошуа.

Зараз ви читаєте новину «Найімовірніше, Кличко в суботу оголосить про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути