субота, 19 листопада 2011 14:04

"Синій" Коваль зіграв з "жовтим" Ярмоленком віртуальний матч
10

Фото: Фото: sport.ua

Гравці київського "Динамо" Андрій Ярмоленко та Максим Коваль зіграли віртуальний матч в FIFA-2011. Поєдинок відбувся в киберспортівноve клубі CyberZone. Грали збірна України в жовтому від Ярмоленка проти збірної України в синьому під керівництвом Максима Коваля.

До речі, віртуальний Ярмоленко грав за обидві збірні, а значить і радів перемозі, щоправда, разом з Максимом Ковалем. Молодий голкіпер "Динамо" просто не залишив шансів суперникові і вчинив тому розгром з рахунком 5:1.

Варто віддати належне Андрію Ярмоленку, моментів для того, щоб вразити ворота віртуального П'ятова, у нього було предостатньо, але одного з кращих бомбардирів чемпіонату України підвела реалізація.

У нагороду за перемогу Ковалю дістався... додатковий матч проти чемпіона Європи з гри в ФІФА Євгена Мостовика. І ось тут вже досвід дав про себе знати. Хлопці відіграли лише тайм, але і його вистачило Євгену, щоб забити Ковалю три м'ячі. Після він зізнався, що гра вийшла для нього не найскладнішою, а ще, що Коваля і Ярмоленка він у свої віртуальні команди не бере.

Після гри Коваль і Ярмоленко встигли роздати автографи та сфотографуватися з усіма бажаючими і поспішили на перше після зовсім невеликого відпочинку від справжнього футболу тренування.

Зараз ви читаєте новину «"Синій" Коваль зіграв з "жовтим" Ярмоленком віртуальний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути