понеділок, 19 листопада 2012 12:17

Шевченко відмовився очолити збірну України - офіційно

Шевченко відмовився очолити збірну України - офіційно
Шевченко вважає, що поки не готовий тренувати збірну України. Фото: dynamo.kiev.ua

У понеділок, 19 листопада, в столичному Будинку футболу відбулася зустріч керівництва Федерації футболу України з Андрієм Шевченком.

Як повідомляє офіційний сайт ФФУ, легендарний український нападаючий відмовився прийняти пропозицію глави ФФУ Анатолія Конькова і не очолить збірну України.

"Виступати протягом багатьох років за національну збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою країну, - заявив Шевченко. - Саме з цією командою у мене пов'язано чимало незабутніх матчів і яскравих емоцій. Сьогодні я вдячний Федерації футболу України та її Президенту Анатолію Конькову за той високий рівень довіри, який вони видали мені, запропонувавши очолити національну збірну".

"Я також хотів би висловити слова подяки всім футбольним фахівцям, які були "за" або "проти" мого призначення на цю посаду, оскільки думки цих експертів були дуже важливі для мене і я не залишу їх без уваги. Однак я вважаю, що на сьогоднішній день можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене", - зазначив футболіст.

"Сподіваюся, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення. Я впевнений, що у національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху набуття максимальних результатів", - підкреслив він.

Нагадаємо, минулого тижня керівництво Федерації запропонувало очолити національну збірну України Андрію Шевченку. Екс-футболіст взяв час на роздуми і обіцяв дати відповідь після товариського матчу в Софії, де українці зустрічалися з болгарами.

Матч закінчився перемогою України - 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко відмовився очолити збірну України - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути