четвер, 26 січня 2012 10:47

Шарапова пробилася у фінал Australian Open
8

Фото: Reuters

Російська тенісистка Марія Шарапова вийшла у фінал Australian Open - першого в сезоні турніру "Великого шолома". 26 січня у півфіналі Шарапова, посіяна під четвертим номером, перемогла у трьох сетах другу ракетку світу Петру Квітову з Чехії. Матч завершився з рахунком 6:2, 3:6, 6:4, повідомляє офіційний сайт Australian Open.

У вирішальному сеті за рахунку 5:4 на свою користь Шарапова зуміла взяти подачу Квітової і виграла матч. Усього росіянка брала подачу суперниці чотири рази, Квітова зробила це тричі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Азаренко стала першою фіналісткою Australian Open

У фіналі Шарапова зіграє з третьою ракеткою світу Вікторією Азаренко з Білорусі. Раніше 26 січня Азаренко перемогла чемпіонку Australian Open 2011 бельгійку Кім Клійстерс з рахунком 6:4, 1:6, 6:3. Тенісистка, яка виграє фінал, стане першою ракеткою світу.

Шарапова перемагала на Australian Open в 2008 році. Тоді у фіналі вона перемогла Ану Іванович із Сербії. У 2007 році росіянка також дійшла до фіналу, але поступилася американці Серені Вільямс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Australian Open. Клейстерс залишила Возняцкі без півфіналу і звання першої ракетки світу

Пізніше 26 січня визначиться перший фіналіст Australian Open у чоловічому одиночному розряді. Путівку у фінал розіграють іспанець Рафаель Надаль і швейцарець Роджер Федерер. Другий півфінал за участю серба Новака Джоковича і британця Енді Мюррея відбудеться 27 січня.

Жіночий фінал Australian Open запланований на 28 січня, чоловічий - на 29 січня.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова пробилася у фінал Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути