вівторок, 13 вересня 2011 23:53

"Шахтар" удев'ятьох програв "Порту"

"Шахтар" удев'ятьох програв "Порту"

Стартував 1-й тур групового турніру Ліги Чемпіонів. Свій перший матч гірники провели проти чемпіонів Португалії та чинного володаря Ліги Європи - "Порту".

На перших хвилинах португальці мали можливість забити з пенальті, проте Халк з "точки" потрапив в штангу.

А через кілька хвилин після дальнього удару Жадсона Елтон не зумів зафіксувати м'яч в руках і Луїс Адріано добив м'яч у порожні ворота.

Але недовго донецькі футболісти вели в рахунку - Халк реабілітувався за нереалізований пенальті, приголомшливим за силою ударом реалізувавши штрафний метрів з 30-ти.

Після пропущеного гола "Шахтар" притиснувся до своїх воріт і досить швидко нерви здали у Ярослава Ракицького - він пішов у грубий стик проти Моутіньо і був покараний прямою червоною карткою ще до перерви, змусивши Луческу знімати Едуардо і випускати Кучера.

У другому таймі досить швидко португальці вийшли вперед - Родрігес пройшов лівим флангом і віддав точну передачу на Клебера, якому залишалося тільки ногу підставити. "Порту" темп не зменшував, що до кінця матчу призвело до того, що другу жовту картку отримав Чигринський і залишив свою команду удев'ятьох.

У нерівних складах шансів у "Шахтаря" зрівняти рахунок просто не було.

Порту - Шахтар - 2:1

Голи: Халк 29, Клебер 51 - Адріано 12

"Порту": Елтон, Дефур, Отаменді, Фернандо (Беллускі 61), Родрігес, Фусіле, Халк (Варела 78), Клебер (Джалма 70), Моутіньо, Перейра, Майкон

"Шахтар": Рибка, Ракицький, Срна, Чигринський, Рац, Мхітарян, Едуардо (Кучер 42), Вілліан (Хюбшман 81), Адріано, Жадсон (Тейшейра 64), Фернандіньо

Попередження: Перейра 34 - Адріано 27, Чигринський 31, Срна 34, Чигринський 80

Вилучення: Ракицький 40, Чигринський 80

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" удев'ятьох програв "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути