понеділок, 11 лютого 2013 14:44

"Шахтар" і дортмундську "Боруссію" розсудить Ховард Вебб

"Шахтар" і дортмундську "Боруссію" розсудить Ховард Вебб
Ховард Вебб працює поліцейським ФОТО: 2012.dynamo.kiev.ua

Найвідоміший англієць Ховард Вебб призначений головним арбітром першої зустрічі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому донецький "Шахтар" зіграє з дортмундською "Боруссією".

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, 42-річному Веббу допомагатимуть його співвітчизники на лініях Майкл Малларкі і Даррен Канн, а також додаткові асистенти Майкл Олівер та Андре Маррінер. Роль четвертого судді виконуватиме Стівен Чайдл.

Для Ховарда Вебба це буде вже третій візит в Донецьк. У 2008 році на стадії групового етапу Ліги чемпіонів англієць обслуговував поєдинок "гірників" з "Барселоною", в якому підопічні Мірчі Луческу зазнали прикрої поразки з рахунком 1:2, а 8 березня 2011-го колоритний рефері працював на матчі 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського клубного турніру "Шахтар" - "Рома" (3:0). У цьому матчі, до слова, англійський арбітр вилучив з поля захисника гостей Філіпа Мексеса.

Крім того, Вебб працював на матчах "Динамо" Київ - "Барселона" (1:2), збірних України та Італії у відборі до Євро-2008, в якому українці програли з тим же рахунком 1:2, а також двох зустрічах української молодіжної команди на чемпіонаті Європи-2006: Італія - Україна (1:0) і Сербія - Україна (0:0).

Нагадаємо, матчі між чемпіонами України та Німеччини відбудеться 13 лютого на донецькому стадіоні "Донбас-Арена". Початок зустрічі - о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і дортмундську "Боруссію" розсудить Ховард Вебб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути