пʼятниця, 11 листопада 2011 13:58

Сезон НБА може стартувати 15 грудня

Сезон НБА може стартувати 15 грудня

За підсумками двох днів переговорів з профспілкою гравців комісіонер НБА Девід Стерн запропонував новий варіант договору, який передбачає рівний розподіл прибутку і ряд змін із системних питань.

Стерн заявив, що наступний тиждень може стати останнім у переговорах по колективній угоді - або гравці приймуть останню пропозицію власників клубів і ліга проведе 72-матчевий сезон, який може стартувати 15 грудня, або сезон буде повністю відмінено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НБА скасувала перші два тижні сезону

"Пора закінчувати з переговорами, від яких всі вже втомилися. Якщо буде ще один раунд переговорів, то він почнеться зі старої пропозиції: розподіл прибутку у співвідношенні 53 на 47, жорстку стелю і зниження зарплат", - цитує Стерна Yahoo! Sports.

Виконавчий директор профспілки гравців НБА Біллі Хантер заявив, що новий варіант колективної угоди "це не найкраща пропозиція у світі", але вона буде розглянута на наступному тижні і можливо її поставлять на голосування всіх членів профспілки.

Зараз ви читаєте новину «Сезон НБА може стартувати 15 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути