понеділок, 17 серпня 2020 00:20

"Севілья" стала першим фіналістом Ліги Європи

"Севілья" стала першим фіналістом Ліги Європи
Гравці "Севільї" змогли здобути вольову перемогу. Фото: REUTERS

В першому півфіналі Ліги Європи іспанська "Севілья" перемогла англійський "Ман Юнайтед" - 2:1.

Манкуніанці дуже швидко вийшли вперед. Бурно Фернандеш реалізував пенальті за фол на Маркусу Решфорду. Оборона іспанців провалилася і Дієго Карлосу потрібно було фолити.

"Севільї" потрібно було хвилин 10 щоб прийти до тями. За цей час "МЮ" зміг провести декілька швидких атак, які могли завершитися другим голом. Колишній гравець "Шахтаря" Фред був близький до забитого м'яча, але не зміг влучити в із хорошої позиції у ворота.

Ближче до середини першого тайму представник Іспанії зміг не тільки вирівняти гру, але і володіти територіальною та ігровою перевагою. Сусо зрівняв рахунок після класного пасу Лукаса Окампоса.

Далі гра вирівнялася. Активним залишався тільки півзахисник "МЮ" Бруно Фернандеш, який намагався турбувати ворота суперника із різних дистанцій. Але особливої небезпеки удари португальця не мали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" виграє Лігу Європи – Луческу

На початку другого тайму "Манчестер Юнайтед" взяв в облогу ворота "Севільї", Здавалося, що м'ячу просто не буде куди діватися. Але героїчна гра воротаря Буну врятувала іспанців від пропущеного голу.

"МЮ" продовжував володіти ініціативою та контролював гру, але гострих моментів вже не строював. Фактично гра була до помилки когось із суперників. Не витримав захист англійців, який не зміг перехопити не саму складу передачу від Наваса на Люка Де Йонга. Форварду із Нідерландів залишалося не промахнутися тільки по порожнім воротам.

Ні сил, ні емоцій "Манчестер Юнайтед" не залишилося. Команда намагалася йти вперед,нагнітати, але нічого путнього вже не могла створити біля воріт суперника. "Севілья" здобуває важку, вольову перемогу завдяки характеру та виходить в фіналі ЛЄ.

17 серпня у другому півфіналі "Шахтар" буде грати проти "Інтера", Початок гри - 22. 00. Онлайн трансляцію читайте на Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Севілья" стала першим фіналістом Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути