пʼятниця, 01 листопада 2013 10:22

Шевченко "зондував грунт" на предмет працевлаштування в "Мілані" - ЗМІ

Екс-нападник "Мілана", українець Андрій Шевченко в четвер побував на тренувальній базі "россонері". Наш земляк поспілкувався з головним тренером Массіміліано Аллегрі і відвідав матч з "Лаціо", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"У мене завжди виникають неймовірні відчуття, коли я приїжджаю до "Мілана", повертаюся в Міланелло. Тут практично нічого не змінилося, і я відчуваю себе як вдома. Приємно знову побувати в колі друзів. Зараз я навчаюся на тренерських курсах, тому поспілкувався з містером Алегрі. Думаю, наша бесіда дуже допоможе мені в майбутньому", - сказав Шевченко.

На даний момент Шевченко проходить у Федерації футболу України навчання на тренерських курсах. Раніше екс-форвард вже проходив практику в лондонському "Челсі". В Англії футболіст виступав після відходу з "Мілана".

Зазначимо, що італійська преса вважає даний візит невипадковим і пов'язує його з можливим працевлаштуванням Шевченка на посаді помічника головного тренера команди.

Нагадаємо, Андрій Шевченко повісив бутси на цвях після Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко "зондував грунт" на предмет працевлаштування в "Мілані" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути